Έτσι θα κάνεις το μακιγιάζ σου ακόμα καλύτερο!


Μέχρι τώρα είμαστε σίγουρες πως γνωρίζεις ότι το Beautyblender σου (aka το σφουγγαράκι που εφαρμόζεις το foundation σου) πρέπει να είναι υγρό πριν το χρησιμοποιήσεις.

Αν το κρατήσεις στεγνό, στην πραγματικότητα, το σφουγγαράκι δεν μπορεί να σου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τι σημαίνει αυτό; Βάζοντας το κάτω από τη βρύση το Beautyblender «γεμίζει» με νερό, οπότε δεν υπάρχει χώρος για να απορροφήσει και το foundation σου. Case in point: Φαντάζομαι σου έχει συμβεί να βάζεις μέικ απ πάνω στο σφουγγαράκι σου και να προσπαθείς να το εφαρμόσεις χωρίς αποτέλεσμα γιατί η ποσότητα έχει εξαφανιστεί στη… «μαύρη τρύπα» (δηλαδή, στο ροζ σφουγγάρι);

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω μάλλον τα γνώριζες. Αυτό που θα μάθεις σήμερα είναι ένα ακόμα super trick που αλλάζει το «παιχνίδι» του μακιγιάζ: αφού βρέξεις το σφουγγάρι σου με νερό εφάρμοσε το primer σου κατευθείαν πάνω του (ναι!).

Η Lijha Stewart, director της Make Up For Ever, εξηγεί πως προσθέτοντας αυτό το «βήμα» με το primer πετυχαίνεις ακόμα μικρότερη απορρόφηση του foundation σου και επιπλέον το primer αναμειγνύεται υπέροχα με με το μέικ απ σου ενώ το εφαρμόζεις στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα; Ακόμα καλύτερη βάση μακιγιάζ.

Ακόμα, η Stewart αποκάλυψε πως δεν προτιμά να εφαρμόζει το primer κατευθείαν πάνω στην επιδερμίδα της γιατί δημιουργεί ένα γλιστερό «φράγμα». Οπότε, το εν λόγω trick θα σε βοηθήσει να κρύψεις τους πόρους της επιδερμίδας με ματ εφέ. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ