10.000 ετών δίσκοι περιγράφουν την συντριβή ενός αρχαίου διαστημόπλοιου (vid)


Μέσα από διάφορες ενδείξεις που άλλες βασίζονται σε μυθολογίες αρχαίων λαών και άλλες σε παράξενα ευρήματα, υποστηρίζεται ότι εξωγήινες φυλές ή αρχαίοι αστροναύτες, έζησαν ή ακόμα ότι κυβέρνησαν τους αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς. Τώρα, ένα μυστηριώδες εύρημα, ίσως, μπορεί να επιβεβαιώνει αυτές τις εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με την Βρετανική dailystar.co.uk, ο αρχαιολόγος Chi Pu Tei, το 1937, όταν προσπάθησε να βρει καταφύγιο στα βουνά Kunlun-Kette της Κίνας, μέλη της ομάδας του μπήκαν σε μία σπηλιά και ανακάλυψαν επιγραφές στους τοίχους. Στο πίσω μέρος της σπηλιάς βρήκαν διάφορους τάφους, ευθυγραμμισμένους σε μια σειρά, οι οποίοι περιείχαν περίεργους σκελετούς που δεν είχαν μήκος μεγαλύτερο από ένα μέτρο.

Τακτοποιημένα δίπλα τους υπήρχαν πάνω από 700 ασυνήθιστους δίσκους που είχαν επάνω τους εγχάρακτα ανεξήγητα σχέδια.

Το κανάλι We Are If του YouTube κάνει μία ανασκόπηση του θέματος και ισχυρίζεται ότι κάποιοι δίσκοι απεικονίζουν την τοποθεσία συντριβής ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους 12.000 χρόνια πριν.
Ο αφηγητής συνεχίζει να εξηγεί ότι οι περίεργες ανθρωποειδείς φιγούρες μπορεί να είναι απόγονοι των Dropa, μία φυλή που λέγεται ότι ήταν είχαν ύψος όχι περισσότερο από τέσσερα πόδια, δηλαδή περίπου ένα μέτρο και είκοσι εκατοστά.

Υποστηρίζεται, επίσης, ότι η εξωγήινη κοινότητα έζησε υπόγεια, μέσα στην Γη.
Είναι ολοφάνερο ότι αυτοί οι δίσκοι, έχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες από αυτές που μπορούμε να κατανοήσουμε, αλλά είναι αρκετοί εκείνοι που προσπαθούν να τους αποκωδικοποιήσουν.

Άραγε, είναι τα παραπάνω μία ακόμα από τις απίστευτες θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; Μπορεί να ήταν αυτός ο δίσκος ένα επείγον μήνυμα ζωής και θανάτου για την συντριβή ενός σκάφους, το οποίο δεν πρόλαβε να σταλεί ώστε να δεχτεί βοήθεια;

Μπορεί το σκεπτικό που αναλύεται στο βίντεο που ακολουθεί να είναι σωστό, μπορεί όχι. Όμως, σίγουρα σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα που έχουν βρεθεί και που, φαινομενικά τουλάχιστον, είναι από έναν «άλλο κόσμο».

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Dropa Stone Discs «IF» Ancient Chinese UFO Mystery?

Γράφει ο Σπύρος Μακρής



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ