Έλληνας αρσιβαρίστας ακυρώθηκε και «τρελάθηκε» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Βρήκε τον πιο άσχημο τρόπο να στρέψει πάνω του τα βλέμματα ο Έλληνας αθλητής Γεράσιμος Γαλιατσάτος που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο Μπουένος Άιρες.

Ο αρσιβαρίστας μετείχε στα 85 κιλά και ακυρώθηκε στο αρασέ. Στη δεύτερη από τις τρεις προσπάθειές του σήκωσε μεν τα κιλά, αλλά άφησε την μπάρα πριν ανάψει το πράσινο φως και έτσι η κριτική επιτροπή τη θεώρησε ομόφωνα άκυρη.

‘Ομως, ο Γαλιατσάτος μετά την ακύρωσή του… «τρελάθηκε». Στην αρχή έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Ο προπονητής Οδυσσέας Δήμας προσπάθησε να τον συγκρατήσει και να τον ηρεμήσει, πηγαίνοντάς τον… σηκωτό στα αποδυτήρια, αλλά ο αθλητής αντιστεκόταν και τον έσπρωχνε απότομα.

Στη συνέχεια, σκαρφάλωσε στην κερκίδα και ζητούσε επίμονα από τον σωματειακό προπονητή του, που ήταν εκεί ως φίλαθλος, να κάνει ένσταση, κάτι που δεν υφίσταται στην άρση βαρών. Μάλιστα κάποια στιγμή τον πήρε τραβώντας και τον κατέβασε στη γραμματεία. Τελικά, ο Γαλιατσάτος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έπειτα από λίγο πήρε τα πράγματά του και έφυγε, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Στο περιστατικό ήταν μπροστά και ο Πύρρος Δήμας που επιχείρησε να ηρεμήσει τον αθλητή χωρίς αποτέλεσμα. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση θα κάνει έρευνα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και θα αποφασίσει αν θα του επιβληθούν κυρώσεις.
Ο Γαλιατσάτος φέρεται να έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα όσα έκανε.
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here