Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός


Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός. Άφησε την τελευταία της πνοή στα 80 της χρόνια και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέροντας ότι πέθανε η Τζίνα Βούλγαρη, η οποία έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ταινίες τη δεκαετία του ΄60.

Η κηδεία της θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στο Κοιμητήριο της Γλυφάδας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Μια αγαπημένη παλια ηθοποιος .ΤΖΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ..μια πανεμορφη γυναικα κι ενας γλυκος ανθρωπος εφυγε…. Αντιο γλυκεια μας Τζινα….Ποτε δεν θα ξεχασω τις ευχες που ποτε δεν παρέλειψες να μου δινεις καθε πρωτη του μηνός με τόση αγαπη… 11 το πρωι του Σαββατου την αποχαιρεταμε απο το Νέο Κοιμητήριο Γλυφαδας»

Η Τζίνα Βούλγαρη γεννήθηκε στην Αθήνα 1939. Ηθοποιός του μουσικού θεάτρου εμφανίστηκε αρχικά ως τραγουδίστρια στην Αίγλη Ζαππείου, στο Γκρην Παρκ της οδού Μαυρομματαίων και στο Άλσος του Πεδίου Άρεως με τον κονφερανσιέ-ηθοποιό Γιώργο Οικονομίδη.

Συνεργάστηκε με πολλούς πρωταγωνιστές της μουσικής σκηνής (Ορέστη Μαρκή, Σπεράντζα Βρανά, Βέμπο κ. ά.). Τα τελευταία χρόνια της σταδιοδρομίας της εργάστηκε κυρίως ως τραγουδίστρια σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Διέκοψε τις εμφανίσεις της περί το 1985. Ήταν παντρεμένη για λίγο καιρό με τον Πέτρο Πανταζή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ