Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκε ο Γιαννακόπουλος στο πλευρό του Αναστασιάδη.

Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του 2004, Στέλιος Γιαννακόπουλος εντάχθηκε και επίσημα στο τιμ του νέου τεχνικού του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της χώρας μας, Άγγελου Αναστασιάδη.

«Άρωμα» 2004 θα έχει ξανά η Εθνική Ελλάδας των ανδρών, αφού ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι και επίσημα ο νέος βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο «Stelios» υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές και βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 στην Πορτογαλία, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, έχει ξεκινήσει και προπονητική καριέρα.Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.
Για θέματα της Κ.Ε.Δ. στη συνεδρίαση παρέστη ο κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ενέκρινε την επιστολή της Γενικής Γραμματέως της FIFA κ.Φάτμα Σαμούρα, η οποία αφορά ζητήματα προσλήψεων και απολύσεων των μελών της Κ.Ε.Δ., καθώς και την παρουσία του προέδρου της κ. Περέιρα στις συνεδριάσεις της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., εφόσον στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα λειτουργίας της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε επίσης τις παρακάτω αποφάσεις:

* Ενέκρινε το στρατηγικό πλάνο της Ε.Π.Ο. για τη διετία 2019-20, με το οποίο εκπληρώνονται οι έξι (6) δράσεις που είχαν ζητηθεί από τη FIFA στην επιστολή Σαμούρα του Μαΐου 2018.

* Ενέκρινε τη σύμβαση με το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης και τη διακήρυξη διαγωνισμού για τον ανάδοχο, για τις εργασίες αποκατάστασης τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου.

* Ενέκρινε την πρόσληψη του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Στέλιου Γιαννακόπουλου στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ανδρών, ως βοηθού του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αναστασιάδη.

* Επικύρωσε την απόφαση της Κ.Ε.Δ. για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Τσαχειλίδη από τον κ. Νίκο Ιωσηφόγλου, ο οποίος ήδη παρέχει τις υπηρεσίες του στην Κ.Ε.Δ».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ