Υπάτιος Πατμάνογλου βγαίνοντας από το μαιευτήριο: “Εχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μια νέα οικογένεια στη γη” (vid)


Τι είπε ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατά την έξοδο της συζύγου του από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε το κοριτσάκι τους

«Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη γη». Αυτά είπε κατά την έξοδο της συζύγου του από το μαιευτήριο, όπου γεννήθηκε η κόρη τους, ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι οι πρώτες μέρες με το νέο μωρό είναι πολύ όμορφες αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα που νιώθει είναι χαρμολύπη. «Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη», είπε.

«Πίστη στο Θεό, προσευχή πολλή, αυτά είναι τα όπλα μας», συμπλήρωσε, στις δηλώσεις που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σύμφωνα με την σύζυγό του Έμμυ, η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της. Η κορούλα του Υπάτιου Πατμάνογλου γεννήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, όταν η πόρσε με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ