Καιρός: O Καλλιάνος κάνει λόγο για «τρομολαγνία»

Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος είναι έξαλλος με τις καιρικές προβλέψεις των συναδέλφων του. 

Και δεν είναι η πρώτη φορά…

Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Καλλιάνος με ένα post στο Facebook «απάντησε» σε όσους τον αμφισβητούσαν, όταν έγραφε ότι η κακοκαιρία «Ωκεανίς» δεν είχε την ένταση που αρχικά είχε προβλεφθεί.

Το όλο ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις και από ότι φαίνεται η κόντρα μεταξύ μετεωρολόγων θα συνεχιστεί…

Με νέο μήνυμά του (26/2) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος, αναφέρεται στα περί «τρομολαγνίας», μεταφέροντας την δική του θέση.

Με τίτλο «»Τρομολάγνος» ή πιστός υπηρέτης της επιστήμης μου»; ο μετεωρολόγος κάνει πάλι επίθεση…

το σημερινό post του στο facebook

««ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ» Ή ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΟΥ ;

Οι προγνώσεις που κάνω, σκοπό έχουν την έγκυρη, αναλυτική όσο και έγκαιρη προειδοποίηση των πολιτών εν όψει σημαντικών κακοκαιριών και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που πλησιάζουν την Ελλάδα.

Ο στόχος μου σε ότι αφορά στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα είναι να διαφυλαχθούν τόσο η σωματική ακεραιότητα των πολιτών όσο και οι περιουσίες τους αλλά και να προβλεφθούν οι τυχόν δυσκολίες στις μετακινήσεις οδηγών η ακόμη και πεζών.

Η απώλεια ζωής του συνανθρώπου μας στην Κρήτη, οι τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν στις περιουσίες τους εκατοντάδες πολίτες μας, οι χιονοπτώσεις που επηρέασαν μεγάλο μέρος της χώρας, ο ισχυρός παγετός που σημειώθηκε στα ορεινά και ημιορεινά, οι σφοδροί άνεμοι που καθήλωσαν για 3 ημέρες τα πλοία στα λιμάνια αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις προβλημάτισαν ακόμη και τις αεροπορικές συγκοινωνίες, με κάνουν να αισθάνομαι δέος μπροστά στα φαινόμενα και τη δύναμη της φύσης.

Προβλέπω υπηρετώντας την επιστήμη μου,
Προβλέπω θέλοντας να ενημερώσω,
Προβλέπω θέλοντας να διαφυλάξω,
Προβλέπω θέλοντας να προστατεύσω… και όσο για τη θεωρία της «τρομολαγνίας» την επιστρέφω στους εμπνευστές της».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ