Πάτρα: Άγριο ξύλο έξω από γνωστό μπαρ – Ο νεαρός μποξέρ και το θύμα του καβγά


Οι σκληρές κουβέντες που οδήγησαν στον καβγά και η άτυχη στιγμή – Από το γλέντι, βρέθηκε στο νοσοκομείο και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε έξι χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, ο κατηγορούμενος για την κακουργηματική πράξη της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος νεαρού, σε επεισόδιο που είχε γίνει ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου 2011 έξω από γνωστό μπαρ της πόλης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος, κατά την είσοδό του στην τουαλέτα του καταστήματος, λόγω του συνωστισμού, έπεσε πάνω στο θύμα, με αποτέλεσμα να χυθεί το ποτό του.

Το θύμα, σύμφωνα με την δικογραφία, απαίτησε από τον κατηγορούμενο να του πάρει άλλο ποτό και μετά από τις πρώτες κουβέντες, τελικά οι δύο τους αποφάσισαν να βγουν έξω από το κατάστημα για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν φίλοι του θύματος που ήταν μαζί του το συγκεκριμένο βράδυ, όταν βγήκαν από το κατάστημα, είδαν τον κατηγορούμενο να γρονθοκοπεί μια φορά στο πρόσωπο τον 21χρονο φοιτητή και αμέσως να σωριάζεται αναίσθητος στη μέση του δρόμου.

Το θύμα αιμορραγούσε, τελικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι μάρτυρες, σύμφωνα με το pelop.gr, κατέθεσαν ότι αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο αμέσως όταν οι αστυνομικοί τους έδειξαν φωτογραφίες του.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος, μετά το συγκεκριμένο συμβάν επηρεάστηκε ψυχολογικά. Ανέφεραν μάλιστα ότι είχε ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας του νεαρού, προσπάθησε να τον επισκεφτεί στο Νοσοκομείο, αλλά δεν έγινε δεκτός.

Ο κατηγορούμενος απέδωσε τον τραυματισμό του θύματος σε πτώση πάνω σε μεταλλικό λούκι. Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο κατηγορούμενος δέχθηκε στην απολογία του ότι έκανε μποξ, αλλά για ενδυνάμωση και όχι ως επαγγελματίας.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για βαριά σωματική βλάβη σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή, ωστόσο, κατά της απόφασης άσκησε έφεση η Εισαγγελία, ζητώντας μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως και καταδικάστηκε.

Πηγή: patrisnews.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ