ΠΑΟΚ: Εκτός και ο Μαουρίτσιο. Η αποστολή για τον Πανιώνιο


Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην Τούμπα με στόχο να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει πάντως σημαντικά προβλήματα για να διαχειριστεί.

Νέα απώλεια για τον ΠΑΟΚ ενόψει Πανιωνίου, αφού εκτός αποστολής έμεινε λόγω ενοχλήσεων και ο Μαουρίτσιο, αυξάνοντας το «απουσιολόγιο» του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κρίσιμο παιχνίδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς, ούτε τους Ζαμπά και Ελ Καντουρί, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς τους τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές.Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Με αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών και διάθεση να παραμείνει μέσα στο στόχο του Κυπέλλου παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Πανιώνιο στο – σχεδόν καθιερωμένο πλέον – ραντεβού τους στο θεσμό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετρά τρεις απώλειες σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Άρη. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση για θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο. Ο Μαροκινός μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από τέσσερις εβδομάδες. Ο Λέο Ζαμπά σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έχει μια κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και θα γίνει προσπάθεια να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Κυριακής (03.03) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο Μαουρίσιο που στο ματς της περασμένης Κυριακής δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στον λαιμό με αποτέλεσμα να έχει πόνους, έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.Η προπόνησης της Τρίτης (26.02) αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και τους τρόπους με τους οποίους ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει το 2-1 του πρώτου αγώνα και το εμπόδιο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ