Αποκάλυψη – σοκ για το φονικό στο Χαλάνδρι – Ο «πακεταρισμένος» και το ένοχο μυστικό

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η έρευνα της Ασφάλειας Αττικής καθώς έρχονται στο φως σκοτεινά μυστικά και παλαιότερες δολοφονίες.

Αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν κίνητρα της δολοφονίας του 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια άλλη ανθρωποκτονία, με θύμα έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, στο Νέο Κόσμο, τον Αύγουστο του 2003, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”.

Τότε, ένας ένοπλος είχε εισβάλει σε πρακτορείο της οδού Ηλία Ηλιου 65, είχε πυροβολήσει τον ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκε. Αρχικά, σημειώνει η εφημερίδα, είχε γίνει λόγος για ληστεία όμως διαπιστώθηκε ότι ο δράστης δεν ζήτησε κάτι από τον ιδιοκτήτη ούτε πήρε κάτι φεύγοντας. Είχε δε ειπωθεί, ότι η δολοφονία του πράκτορα ήταν ένα «συμβόλαιο θανάτου» κι αυτός που το εκτέλεσε μπήκε σε λάθος πρακτορείο καθώς ήθελε να δολοφονήσει άλλον πράκτορα. Εκείνη την εποχή, 500 μέτρα μακρύτερα διατηρούσε πρακτορείο ο μεσίτης που βρέθηκε δολοφονημένος στο Χαλάνδρι.

Θορυβημένος ο 64χρονος έκλεισε τότε το πρακτορείο κι εξαφανίστηκε αφήνοντας χρωστούμενα ενοίκια. Ενάμιση χρόνο μετά κι ενώ είχε ανοίξει άλλο πρακτορείο στο Λαγονήσι, ζήτησε προστασία από την Αστυνομία, επικαλούμενος φόβους ότι θα τον δολοφονήσουν.

Ως ύποπτος για τη δολοφονία του πράκτορα είχε συλληφθεί ένας Αλβανός, ο οποίος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του πράκτορα και απέδειξε ότι την εποχή της δολοφοανίας βρισκόταν εκτός Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος, είχε βρεθεί τυλιγμένος σε σακούλες, σεντόνια και κουβέρτες, στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι στις 21 Φεβρουαρίου, στις 21 Φεβρουαρίου.

Τι έδειξε η νεκροψία

Τα αίτια θανάτου του σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρίθηκαν απροσδιόριστα και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα εξαχθούνμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης που οδήγησε στην αλλοίωση πολλών κρίσιμων στοιχείων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here