Eurovision 2019: Τι δίνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο


Μπορεί ακόμα να μην έχουν κυκλοφορήσει τα κομμάτια της Ελλάδας και της Κύπρου για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ήδη ξεκινήσει να δίνουν τα προγνωστικά τους.

Η Κύπρος πέρυσι με την Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να αποσπάσει τη 2η θέση, ενώ η Ελλάδα που εκπροσωπήθηκε από τη Γιάννα Τερζή δεν μπόρεσε να μπει στην τελική φάση, καθώς στην ημιτελικό ήρθε 14η κι αποκλείστηκε.

Ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η ημιτελική φάση θα γίνει στις 14 και 16 Μαΐου του 2019 και ο τελικός στις 18 Μαΐου.

Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετάσχουν 42 χώρες με την Βουλγαρία να κάνει την παρθενική της εμφάνιση.

Αν κι ακόμα απομένουν τουλάχιστον δυόμισι μήνες για την έναρξη φετινής γιορτής του τραγουδιού, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ξεκινήσει από τώρα να δίνουν τις αποδόσεις τους.

Έτσι, η Τάμτα με το «Replay» βρίσκεται αυτή την στιγμή στην όγδοη θέση, γιατί όσοι ασχολούνται με τη Eurovision γνωρίσουν καλά ότι η Κύπρος ακολούθησε και φέτος την πετυχημένη συνταγή που χρησιμοποίησε την περσινή χρονιά με την Ελένη Φουρέιρα.

Από την άλλη, η Ελλάδα, ξάφνιασε τους πάντες με την επιλογή της να στείλει φέτος κάτι εναλλακτικό και έτσι η Κατερίνα Ντούσκα, παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το “Better love” είναι στην δέκατη τρίτη θέση των στοιχημάτων.

Στην κορυφή βρίσκεται το τραγούδι της Ρωσίας το οποίο έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και θα ερμηνεύσει ο Σεργκέι Λαζάρεφ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ