Βόλος: Στο φως ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα – Πατέρας και γιος στη φυλακή


Βόλος | Ειδήσεις: Μια τραγική οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε έπειτα από τη σύλληψη την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου πατέρα και γιου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμο» του Βόλου, ο 35χρονος γιος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Όμως και ο 62χρονος πατέρας είναι γνωστός στις εισαγγελικές αρχές, που επί σειρά ετών προσέφευγε αναζητώντας βοήθεια για να σώσει τον γιο του από τη μάστιγα των ναρκωτικών. Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι πατέρας και γιος συνελήφθησαν για κλοπή Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ενός 42χρονου Βολιώτη.

Το αυτοκίνητο είχε κλέψει ο 35χρονος γιος από το σημείο που το είχε παρκαρισμένο ο ιδιοκτήτης του. Ο ίδιος φέρεται να ανακάλυψε σε ντουλαπάκι μέσα στο όχημα και μια προπληρωμένη κάρτα, την οποία φέρεται να έδωσε στον πατέρα του, ο οποίος προέβη σε αγορές αξίας 84 ευρώ.

Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν ο 35χρονος οδηγώντας το κλεμμένο φορτηγό έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα και το παράτησε εκεί. Χθες, πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος γιος είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών, αφού επί σειρά ετών απασχολεί για υποθέσεις ναρκωτικών. Πριν από λίγο διάστημα μάλιστα είχε αποφυλακιστεί για τέτοια υπόθεση, πριν συλληφθεί ξανά για κλοπή.

Όμως και ο πατέρας είναι γνωστός στις εισαγγελικές αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, που επί χρόνια παλεύει να γλιτώσει τον γιο του από τα ναρκωτικά, εξάρτηση που τον οδηγεί και σε παραβατικές συμπεριφορές.

Επί χρόνια αναζητούσε βοήθεια μέσω Εισαγγελίας και κατευθύνσεις για να ξεμπλέξει τον γιο του, στον οποίο φέρεται ότι δεν μπορεί να επιβληθεί. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι παγιδεύτηκε από τον ίδιο τον γιο του, όταν του έδωσε προπληρωμένη κάρτα για να κάνει τις απαραίτητες αγορές στο σπίτι. Δεν πέρασε από το μυαλό του ότι λίγο διάστημα μετά την αποφυλάκισή του ο 35χρονος δεν έχασε χρόνο…

Το οικογενειακό δράμα φαίνεται να αντιλήφθηκε και ο 42χρονος που έπεσε θύμα κλοπής του Ι.Χ. φορτηγού του, ο οποίος δεν υπέβαλε μήνυση. Σε αυτό το πλαίσιο πατέρας και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμπονται σε ρητή δικάσιμο που θα οριστεί.

Πηγή: taxydromos.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ