Η Katy Perry αποκάλυψε την περιπετειώδη πρόταση γάμου που της έκανε ο Οrlando Bloom


Ο διάσημος ηθοποιός ήταν μάλλον πολύ αγχωμένος!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Katy Perry αποκάλυψε με μία φωτογραφία στο Instagram το εντυπωσιακό δαχτυλίδι με το οποίο ο Orlando Bloom της έκανε πρόταση γάμου. Και ενώ θα περίμενε κανείς πως όλα εξελίχθηκαν καλά, χθες η 34χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και αποκάλυψε την αστεία περιπέτεια που έζησαν.

Όπως εξήγησε στον παρουσιαστή είχαν πάει αρχικά για φαγητό και μετά σκόπευαν να παρακολουθήσουν λίγη τέχνη. Κατέληξαν όμως να βρεθούν σε ένα ελικόπτερο και εκεί ξεκίνησαν όλα. “Το αστείο είναι πως ήπιαμε σαμπάνια μέσα στο ελικόπτερο και το κουτί με το δαχτυλίδι ήταν στην τσέπη του, ενώ είχε γράψει σε ένα σημείωμα όλα όσα ήθελε να μου πει. Ενώ το διαβάζω, ακούω να σπάει το μπουκάλι της σαμπάνιας και γέμισε παντού γυαλιά… Τότε εκείνος πήγε να βγάλει έξω το κουτί αλλά ήταν τόσο μεγάλο για την τσέπη του παλτό του, που τελικά την έσκισε και ο αγκώνας του μπήκε μες στην σαμπάνια. Στο μεταξύ εγώ έκανα πως δεν είχα καταλάβει τίποτα”, είπε γελώντας η Perry.

Τελικά η περιπέτεια του ζευγαριού είχε αίσιο τέλος. “Τα πήγε περίφημα είναι τόσο γλυκός. ‘Όταν προσγειωθήκαμε μας περίμενε όλη η οικογένειά μου”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ