Φώτσης: “Με προσέγγισαν πολλές φορές οι Αγγελόπουλοι”

Ο Αντώνης Φώτσης δήλωσε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τον προσέγγισαν αρκετές φορές, προκειμένου να τον φέρουν στον Ολυμπιακό, μιλώντας με τα καλύτερα για τους ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στο athletestories.gr κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε στιγμές όπου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τον προσέγγισαν, ώστε να τον φέρουν στον Ολυμπιακό.

Ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

«Με είχαν προσεγγίσει πολλές φορές. Όπως ξέρεις, δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει πολύ, οπότε δεν ήξεραν τι τύπος είμαι. Η προσέγγιση έγινε μέσω του μάνατζέρ μου. Αυτό το είδα ως πολύ αξιοπρεπές και κολακευτικό. Καλώς ή κακώς, υπάρχει διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και εννοώ αυτή που αφορά τους αγωνιστικούς χώρους.

Μέσα μου, είχα νιώσει πολύ ωραία και προσπάθησα να αρνηθώ, όσο πιο ευγενικά και ωραία μπορούσα. Ήταν κύριοι με “κάππα κεφαλαίο” και τους έχω πολύ ψηλά. Ο λόγος που δεν πήγα δεν είναι γιατί ήταν ο Ολυμπιακός που για κάποιο λόγο έπρεπε να “σιχαίνομαι”. Καμία σχέση. Όλα αυτά τα λέω, γιατί μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά και θα ήταν άδικο να μη τα πω.

Επειδή μου φέρθηκαν πολύ ωραία, προσπάθησα να το χειριστώ και εγώ ωραία. Δεν το χρησιμοποίησα για να “βγάλω” κάτι. Μίλησα ο ίδιος μαζί τους, τους ξεκαθάρισα πως ήταν κολακευτική η πρόταση από ομάδα που ανήκει στις καλύτερες της Ευρώπης -όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα», ανέφερε σχετικά ο άσος του Ηλυσιακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here