Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στον Τύρναβο


Ένα λευκό φορτηγάκι…έχει γίνει φόβος-τρόμος σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Οι καταγγελίες πληθαίνουν καθημερινά και όλες κάνουν λόγο για ένα λευκό φορτηγάκι, που γυρίζει ανά την Ελλάδα και προσπαθεί να απαγάγει παιδιά.

Από την Ορεστιάδα μέχρι τον Τύρναβο, όπου σημειώθηκε το τελευταίο περιστατικό.

Ολα συνέβησαν λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Δευτέρας (25/2/2019), όταν ο 14χρονος μαθητής έχοντας ολοκληρώσει την προπόνηση στο άλσος του προφήτη Ηλία επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι του όταν επί της οδού Ειρήνης αντιλήφθηκε ένα λευκό βαν που κινούνταν στο ρεύμα προς τις εργατικές κατοικίες να του κλείνει το δρόμο.

Όπως ανέφερε στους γονείς του το βαν, που μάλλον δεν είχε πινακίδες, του έκλεισε το δρόμο από το εσωτερικό του βγήκε ένα άτομο που φορούσε κουκούλα και του ζήτησε επιτακτικά να μπει στο όχημα και μάλιστα προσπάθησε να τον οδηγήσει στο αυτοκίνητο πιάνοντάς τον από το χέρι.

Ο ανήλικος μαθητής που φαίνεται ότι δεν έχασε την ψυχραιμία κατάφερε να απαλλαγεί από τους παραλίγο απαγωγείς κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με το ποδήλατό του.

Μόλις έφτασε στο σπίτι ενημέρωσε τους γονείς του που αμέσως κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία υποβάλλοντας μάλιστα και μήνυση κατά αγνώστων.

Το συμβάν όπως είναι φυσικό έχει πλέον θορυβήσει, αφού είναι κάτι που συνέβη σε σημείο με σχετική κίνηση οχημάτων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ