Πηνελόπη Πλάκα: Όσα δεν γνωρίζετε για άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά;


Πριν από περίπου τέσσερις μήνες, η όμορφη ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα απολάμβανε τη μοναξιά της και δήλωνε στο φιλικό της περιβάλλον: «Θέλω να βρω τον καλύτερο. Δεν θέλω να κάνω το λάθος και να βιαστώ»

Και τελικά, όπως αποδείχθηκε, ούτε λάθος έκανε, ούτε βιάστηκε για να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού επιχειρηματία, του Θοδωρή Δεδούση. Το ζευγάρι, μάλιστα, έκανε και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μια πλειάδα σπουδαίων καλλιτεχνών με επικεφαλής τον Γιάννη Μπέζο.

Η όμορφη ηθοποιός συνεργάζεται μαζί του στο επιτυχημένο σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα» και έχουν καλλιεργήσει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Ηταν, λοιπόν, λογικό να τον τιμήσει με την παρουσία της στο νυχτερινό κέντρο όπου ανεβαίνει η μουσική παράσταση «Συνοικία ασμάτων», στην οποία συμπράττουν σπουδαίοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Ταξιάρχης Χάνος.

Η Πηνελόπη Πλάκα εκείνο το βράδυ ήταν πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ και έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του νέου αγαπημένου της και φυσικά την ωραία βραδιά. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται, όπως βέβαια και η Πηνελόπη, και ασχολείται με το εμπόριο αυτοκινήτων. Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της συμπρωτεύουσας, όμως τελικά την καρδιά του την κέρδισε η 27χρονη μελαχρινή ηθοποιός.

Το βράδυ της εξόδου τους, εκείνος έδειχνε να είναι πολύ χαλαρός και το ίδιο ευδιάθετος με την ηθοποιό, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, προφανώς για να μη δώσουν αφορμή για σχόλια. Πάντως, αναπόφευκτα έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των υπόλοιπων θαμώνων, ειδικά όταν πλησίασε στο τραπέζι τους για να τους χαιρετήσει ο Γιάννης Μπέζος.

Η περίοδος που διανύει η Πηνελόπη είναι, σύμφωνα με τη Realnews από τις καλύτερες της ζωής της, καθώς, εκτός από την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ καλά και στα επαγγελματικά της, αφού πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 μαζί με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη και πολλούς αξιόλογους ηθοποιούς. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συγκεκριμένη δουλειά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω φέτος σε αυτή την τόσο καλή σειρά και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη γιατί εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου. Είναι μια από τις καλύτερες σειρές ελληνικής μυθοπλασίας φέτος και σε αυτή τη συνεργασία υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα, που οφείλεται κυρίως στον Γιάννη Μπέζο», είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο η όμορφη ηθοποιός.

Πηγή φωτό: NDP

Πηνελόπη Πλάκα: Όσα δεν γνωρίζετε για άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ