Νέα ανάρτηση από Ουάρντα. Δημόσια συγγνώμη προς την ΑΕΚ


Ο Αμρ Ουάρντα ανέβασε νέο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από το οποίο απολογήθηκε προς την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Ο Αιγύπτιος άσος του Ατρομήτου δήλωσε ότι βγήκε εκτός εαυτού, εξαιτίας των συνθημάτων των οπαδών της ΑΕΚ για την οικογένεια του και τη θρησκεία του, ενώ υποσχέθηκε ότι δεν θα δείξει παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον. Αίσχος Ουάρντα με ύβρεις για ΑΕΚ! «Ατρόμητος και ΠΑΟΚ σας γ@#$%ει» [pic]

«Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα εναντίον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου.

Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του Ουάρντα.Η ανάρτηση του Ουάρντα View this post on Instagram

Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα.

A post shared by Amr Warda (@ammrwardda) on Feb 27, 2019 at 10:03am PST


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ