Το κόκκινο κραγιόν που σου πηγαίνει ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου


Marilyn Monroe, Jessica Rabbit και Elizabeth Taylor. Ξέρεις τι κοινό έχουν αυτές οι τρεις γυναίκες; Δεν είναι άλλο από εκείνο το ζεστό και μοναδικό κόκκινο χρώμα στα χείλη τους!

Κάθε τύπος δέρματος είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να σημειώσεις μέσα στο δικό σου beauty notes ότι δεν υπάρχει μόνο ένα κόκκινο αλλά ολόκληρη γκάμα… Κόκκινο κραγιόν ανάλογα με το δέρμα σου! Τι εννοούμε;

Ότι άλλο κόκκινο χρώμα θα επιλέξει μια γυναίκα που έχει ανοιχτή επιδερμίδα σαν το γάλα, και άλλο χρωματικό τόνο θα επιλέξει η γυναίκα με λίγο πιο σκούρο χρώμα επιδερμίδας. Σωστά;

Αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα τα χείλη των τριών γυναικών που σου ανέφερα και πιο πάνω, θα δεις ότι δεν είναι ίδιο το χρώμα. Μπορεί στα μάτια μας να φαίνεται κάπως ίδιο, αλλά αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή έχουν επιλέξει το κατάλληλο χρώμα που πηγαίνει στην επιδερμίδα τους. Ναι! Καλά άκουσες.

Το κλειδί είναι να παρατηρήσεις τον χρωματικό σου τόνο για ένα λεπτό, για να γνωρίσεις τι χρωματικό τόνο επιδερμίδας έχεις και στην συνέχεια να τρέξεις ν’ αγοράσεις άλλο ένα, αλλά αυτή την φορά ένα σωστό κόκκινο χρώμα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα χείλη σου αλλά και την επιδερμίδα σου!

Αν έχεις διαπιστώσει ότι ταιριάζεις προς στον πιο θερμό χρωματικό τόνο επιδερμίδας, τότε θα επιλέξεις ζεστά κόκκινα. Τα ζεστά κόκκινα κραγιόν τείνουν να έχουν πορτοκαλί αποχρώσεις, όπως είναι το κοραλί, το χρυσό κόκκινο της φωτιάς και το κόκκινο που μοιάζει με ανοιχτό-σάπιο μήλο.

Αν είσαι στην κατηγορία των γυναικών με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ψάξε το κόκκινο που έχει μπλε υποτόνους μέσα. Για παράδειγμα, το κερασί κόκκινο ή το «ελαφρύ» σκούρο κόκκινο.

Οι neutral επιδερμίδες μπορούν να παίξουν μ’ όλα τα κόκκινα που υπάρχουν στα καταστήματα ομορφιάς. Από το πιο ζεστό κόκκινο χρώμα μέχρι και το πιο σκούρο κόκκινο, δεν υπάρχουν όρια, είσαι από τις τυχερές γυναίκες!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ