Της έκανε πρόταση γάμου: Αυτό που ακολούθησε τον στοιχειώνει μέχρι σήμερα!


Ήθελε να προσφέρει στη σύντροφό του το ταξίδι των ονείρων της αλλά του βγήκε ξινό…

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία ταξίδεψε στην Καμπότζη και στο δωμάτιο ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα ο άνδρας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Το πρωινό στην Καμπότζη είχαν πάει ορειβασία και επισκέψεις στους εντυπωσιακούς ναούς της πόλης. Επέστρεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και καθώς ήταν μόνοι τους, της έκανε την πρόταση γάμου προσφέροντάς της μάλιστα ένα δαχτυλίδι αξίας πάνω από 9.000 ευρώ.

Εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι» και μπήκε να κάνει ντους, ωστόσο λίγο αργότερα βγήκε κλαίγοντας. Απέρριψε την πρόταση γάμου και του ζήτησε να την επαναλάβει σε μια πιο εξωτική τοποθεσία ώστε να πει το ναι.

Σύμφωνα με τη Sun ο άνδρας αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά της συντρόφου του δημοσιοποίησε το περιστατικό στο διαδίκτυο.

«Την πήγα στην άλλη άκρη του πλανήτη, εκπλήρωσα κάθε επιθυμία της, πραγματοποίησα κάθε όνειρό της στην ενήλικη ζωή της και εκείνη ήθελε να της ξανακάνω την πρόταση αλλά καλύτερα την επόμενη φορά για να μου πει ναι. Αισθάνθηκα ότι με χρησιμοποίησε. Δεν έπρεπε να τη νοιάζει ότι η πρόταση δεν έγινε ακριβώς όπως θα ήθελε. Ήμουν εγώ και το κοινό μας μέλλον στα οποία έλεγε ναι και όχι στον τρόπο που έγινε η πρόταση» ανέφερε πικραμένος ο άνδρας για να λάβει τη συμπαράσταση των χρηστών του διαδικτύου.

Όπως είπε ο άντρας δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την κατάστηση ενώ πρόσθεσε ότι ετοιμάζεται να χωρίσει όταν γυρίσουν στο σπίτι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ