Ρόδος: Ασέλγησε σε βάρος 19χρονης ενώ της έκανε μασάζ και μετά έφαγαν πίτσες!

Μια απίστευτη ιστορία κατήγγειλε 19χρονη στη Ρόδο.

Για την 17η Δεκεμβρίου 2019 αναβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, λόγω της αποχής των δικαστικών υπαλλήλων από την άσκηση των καθηκόντων τους, η εκδίκαση υπόθεσης με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης κατοίκου Κρεμαστής, έναν 49χρονο, κάτοικο Ιαλυσού, που συνελήφθη την 19η Μαΐου 2018 και ώρα 03.00 από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού.

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος, υπέβαλε με την εντολέα του και φερόμενη ως θύμα την ίδια ημέρα μήνυση κατά ενός αστυνομικού, που επιλήφθηκε της υποθέσεως, υποστηρίζοντας ότι ανέφερε σε κατάθεσή του ψευδή γεγονότα και συγκεκριμένα ότι είχε εξεταστεί από ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και ότι εκείνος τον είχε ενημερώσει προφορικά για το αποτέλεσμα της εξέτασης και συγκεκριμένα ότι δε είχε βεβαιωθεί βίαιη πράξη ή σωματική βία ή σεξουαλική κακοποίηση κι ότι πρόκειται για ασέλγεια.

Η 19χρονη διατείνεται ότι δεν εξετάστηκε ποτέ από ιατροδικαστή κι ότι μεταφέρθηκε στο γυναικολογικό τμήμα του νοσοκομείου και ότι ιατρός δεν την εξέτασε αλλά προφορικά της είπε ότι δεν χρειάζεται να της γίνει εξέταση διότι δεν υπήρξε ερωτική επαφή.

Θυμίζουμε ότι εις βάρος του 49χρονου υποβλήθηκε έγκληση από μια 19χρονη που διατείνεται ότι ασέλγησε εις βάρος της την 18η Μαΐου 2018 το βράδυ σε κατάστημά της, ενώ της έκανε μασάζ.

Η 19χρονη, κάτοικος Αθηνών και προσωρινά Κρεμαστής, άρχισε να απασχολείται στο κατάστημα του μηνυόμενου, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει ενάρξεως της θερινής περιόδου.

Όπως υποστηρίζει, την 18η Μαΐου 2018 ο μηνυόμενος προσεφέρθη και εκείνη δέχτηκε να την διδάξει θαλάσσιο σπόρ και μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως διατείνεται, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.

Ξάπλωσε και ο μηνυόμενος, όπως περιέγραψε, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα, ξεκίνησε τις μαλάξεις, που άρχισαν να γίνονται ενοχλητικές όταν αρχικά μετακίνησε το μαγιό της προς τα μέσα και πίεζε τον πισινό της.

Όπως υποστηρίζει, ακολούθως γύρισε ανάσκελα, της ζήτησε να πάρει 12 βαθιές αναπνοές και συνέχισε το μασάζ στο στήθος της, ζητώντας της να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της, πράγμα που δεν δέχτηκε.

Ισχυρίζεται ότι αισθανόταν άβολα όταν της σήκωσε το πάνω μέρος του μαγιό της και ήταν τρομαγμένη και ότι σε κάποια στιγμή της έπιασε και τα δύο της στήθη κάνοντας της κομπλιμέντο.

Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, συνέχισε τις μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της.

Υποστήριξε ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και ότι της αφαίρεσε εντελώς το μπικίνι της με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή και ότι ασέλγησε εις βάρος της με τα δάκτυλά του.

Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ