Νέο βίντεο – σοκ: Οι μαρτυρίες των θυμάτων που «καίνε» τον Νίκο Γεωργιάδη


Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, σύμφωνα με το Documento, πρωτόδικα  για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία.

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προβαίνουν ανήλικοι που αποκάλυψαν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος καταδικάστηκε για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος τους έναντι αμοιβής.

Τον Νοέμβριο του 2010 ο Νίκος Γεωργιάδης προσήχθη από τις μολδαβικές Αρχές λόγω της εμπλοκής του σε κύκλωμα trafficking.

H μολδαβική αστυνομία έπειτα από αστυνομική έρευνα και επιχείρηση (η οποία ξεκίνησε ως αποτέλεσμα πιέσεων διαφόρων ΜΚΟ κατά της εμπορίας ανθρώπων) κατάφερε να εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα παιδοφιλίας.

Το εν λόγω κύκλωμα εμπορευόταν ανήλικους από εννέα έως 16 χρονών, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, το διαδίκτυο και ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, η οποία λειτουργούσε ως «δειγματολόγιο» αφού περιείχε πληροφορίες και φωτογραφίες των ανηλίκων. Συνήθως τα θύματα ήταν παιδιά από ορφανοτροφεία ή φτωχές οικογένειες, τα οποία χρησιμοποιούσε το κύκλωμα γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας να τα προστατέψει.

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του Μίσα, ενός από τα θύματα, όπως υποστηρίζει, του Νίκου Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Γεωργιάδη, για το πρώτο θύμα επιβλήθηκε ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης, του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

Ο Εισαγγελέας είχε δηλώσει: Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το Documento, αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική έρευνα του περιοδικού Hot Doc στην οποία υπήρχαν επώνυμες καταθέσεις για την εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Γεωργιάδη σε υπόθεση trafficking. Κατέρριψε πως το δημοσίευμα, όπως υποστήριζε η πλευρά του κατηγορουμένου, έγινε προκειμένου να χτυπηθεί πολιτικά ο ίδιος.

Ειδικότερα, o Εισαγγελέας κατέρριψε λέγοντας πως αντίστοιχα δημοσιεύματα ερευνητών δημοσιογράφων στη Μολδαβία τα τέλη του 2010 και στις αρχές του 2011, ενέπλεκαν το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη, ως τον μόνο Έλληνα που εμπλεκόταν στο εν λόγω κύκλωμα στη Μολδαβία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε δηλώσει για την υπόθεση και το κύκλωμα των παιδεραστών η Μολδαβή δικηγόρος στον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ