ΠΑΟΚ: “Νοσοκομείο” ενόψει Παναθηναϊκού. Πολλά τα προβλήματα τραυματισμού


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανιωνίου στην Τούμπα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε δύο ακόμη παίκτες με τραυματισμό και προβληματίζεται ενόψει Παναθηναϊκού.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο Ελλάδας, άφησε και… πληγές στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού Μίσιτς και Πέλκας αποχώρησαν από το ματς με τραυματισμούς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκτός και τους Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί και Ζαμπά, γεγονός που δυσκολεύει το έργο του προπονητή του, για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, το ντέρμπι δηλαδή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο άφησε πίσω της δύο προβλήματα. Ο Δημήτρης Πέλκας που έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε, λόγω των έντονων πόνων παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και το απόγευμα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Έλληναςδιεθνής μέσος υπέστη τραυματισμό στους κοιλιακούς μύες στα πλάγια της λεκάνης και ο χρόνος απουσίας του θα φανεί από τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς υπέστη διάταση δελτοειδούς συνδέσμου στην ποδοκνημική έπειτα από το δολοφονικό τάκλιν του Καμαρά και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (03.03) κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη. Ο Κροάτης αναμένεται ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες μέρες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου καταβάλλει κι ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει κάκωση στον τετρακέφαλο, ακολουθεί διπλές θεραπείες και την Παρασκευή (01.03) θα δοκιμάσει να μπει σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ