Ανατροπή με τις 120 δόσεις: Ποιοι θα μείνουν εκτός της ρύθμισης


Ρύθμιση 120 δόσεων – «Θα προχωρήσει η ρύθμιση» διαβεβαιώνει ο Τάσος Πετρόπουλος – Πότε θα εφαρμοστεί – Ποιοι και γιατί κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ρύθμισης.

«Η ρύθμιση για τις 120 δόσεις θα προχωρήσει. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να επιλύσουμε, για να προχωρήσουμε στην εφαρμογή».

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», υπογραμμίζοντας ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας «που κάνουμε για την εφαρμογή, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για αμφισβητήσεις».

«Η ολοκλήρωση της τεχνικής επεξεργασίας δεν θα δώσει αφορμές για έγερση επιφυλάξεων ή αντιρρήσεων σε μέτρα που στην πραγματικότητα εξυγιαίνουν την οικονομική θέση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και επιτυγχάνουν την αξιοποίηση ανείσπρακτων επί πολλά έτη απαιτήσεών του» είπε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, επισημαίνοντας ότι η Έκθεση της Κομισιόν θέτει ζητήματα «στα οποία απαντάμε με τρόπο πειστικό … Πρόκειται για συνήθη σημείωση για μέτρα που πάντα πρέπει να ελέγχονται» σημείωσε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, εκτός ρύθμισης θα τεθούν, όσοι δεν καταβάλλουν τις εισφορές Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2019.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ