Το concept smart Forease + στη Γενεύη


Το ιδιαίτερου σχεδιασμού smart Forease + έρχεται να παρουσιαστεί στη Γενεύη, κόντρα σε ότι ακούγεται για το μέλλον της smart, που κάποιοι το βλέπουν δυσοίωνο. Η εταιρεία μας αποκαλύπτει το όραμα της για το μέλλον, που σαφώς και είναι… ηλεκτρικό.

Το νέο πρωτότυπο θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες μέρες στην έκθεση της Γενεύης, αν και στους περισσότερους το όνομα Forease τους είναι γνωστό. Αυτό γιατί η μάρκα είχε παρουσιάσει στην μεγάλη έκθεση του Παρισιού, ένα πρωτότυπο με το συγκεκριμένο όνομα.

Το νέο πρωτότυπο δεν φέρει συγκλονιστικές αλλαγές συγκριτικά με ότι είχαμε δει στο Παρίσι, αλλά εν τούτοις ξεχωρίζει με την αφαιρούμενη μαλακή οροφή που διαθέτει με πορτοκαλί χρώμα, τους τεράστιους τροχούς, αλλά και με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του πίσω μέρους. Σε ότι αφορά τα μηχανικά του μέρη, η φίρμα δεν αποκάλυψε το παραμικρό προς το παρόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ως βάση χρησιμοποιείται το μοντέλο παραγωγής ΕQ ForTwo Cabrio.

Εν αναμονή των λεπτομερειών λοιπόν, αλλά όπως έχει ήδη ανακοινώσει η smart, από το 2020 και έπειτα όλα τα νέα της μοντέλα θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα. Η τάση της εποχής βλέπετε!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ