Βασιλειάδης: “Η διαιτησία έχει φύγει από την ΕΠΟ”


Ο υφυπουργός Αθλητισμός, Γιώργος Βασιλειάδης υποστήριξε ότι η διαιτησία έχει φύγει πια από τον έλεγχο της ΕΠΟ και της Superleague, μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της κατάθεσης του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο συζητήθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να σημειώνει την παρουσία της UEFA και της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι ατάκες του Βασιλειάδη στη Βουλή

«Η ΕΠΟ δεν ορίζει πλέον διαιτησία λόγω της παρουσίας της FIFA και της UEFA. Η διαιτησία έφυγε από τον έλεγχο της Ομοσπονδίας. Το αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ δόθηκε με νόμο, πάρθηκε πίσω από εμάς και τώρα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη FIFA και την UEFA για ένα καθαρό προϊόν».

Για την έμμισθη σχέση των εκτελεστικών προέδρων των Ομοσπονδιών που προβλέπεται  στο νομοσχέδιο: «Ένας που μανατζάρει μία ομοσπονδία που έχει μεγάλο κύκλο εργασιών πώς είναι δυνατόν να μην είναι έμμισθος;»

Για το πιστοποιητικό της ΕΕΑ, που θα είναι υποχρεωτικό για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, είναι πιστοποιητικό του κράτους. Όποιος δεν το έχει και θέλει να αγωνίζεται θα πρέπει να πληρώνει. Πράγματι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ