Θα είναι η Olivia Colman ο επόμενος James Bond;


Eκ των μεγάλων νικητών της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Olivia Colman, που τιμήθηκε για την καθηλωτική ερμηνεία της ως βασίλισσα Άννα στην “Ευνοούμενη” του Γιώργου Λάνθιμου έχει βρεθεί στο στόχαστρο του 007. Για την ακρίβεια, στην κούρσα διαδοχής του Daniel Craig στο ρόλο του James Bond.

Σαράντα οκτώ ώρες μετά τη νίκη της επί της Glenn Close και το χρυσό αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου, οι πιθανότητες να φορέσει το σμόκιν του Βρετανού πράκτορα αγγίζουν το 20/1. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο στοιχημάτων Betway, οι πιθανότητες να εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο Bond 25, τη νέα ταινία του 007 και την τελευταία του Craig στο franchise, με προσωρινό τίτλο Shatterhand, είναι αρκετά ανεβασμένες και αγγίζουν το 5/2.

Θα είναι η Olivia Colman ο επόμενος James Bond;
Ωστόσο, ο Bond δεν είναι ο μόνος ρόλος για τον οποίο οι στοιχηματικές αποδόσεις δείχνουν την προτίμησή τους στην 45χρονη Βρετανή. Όπως αναφέρει ο Alan Alger του Betway, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να δουν την Colman να υποδύεται την Jodie Whittaker στην τηλεοπτική σειρά Doctor Who.

“Η νίκη της στα Όσκαρ αποτελεί το επιστέγασμα της αξιοσημείωτης πορείας της στην υποκριτική και την αρχή για μία λαμπρή διαδρομή γεμάτη επιτυχίες”, υπογράμμισε ο Alger.

Προς το παρόν πάντως, τα “σιγουράκια” είναι ότι η Olivia Colman θα ερμηνεύσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, διαδεχόμενη την Claire Foy στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown, ενώ θα πρωταγωνιστήσει στον 2ο κύκλο του “Fleabag” του BBC Three.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ