3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν βγάζεις μόνη σου τα φρύδια σου

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μας. Γι αυτό το λόγο, καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε μόνες μας με την τύχη τους, ιδιαίτερα αν δεν είμαστε (και) σίγουρες. Φυσικά, όσο απλό ακούγεται το «βγάζω τα φρύδια μου», άλλο τόσο δύσκολο είναι να στεφθεί αυτή η προσπάθεια με επιτυχία, πετυχαίνοντας ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή και η καθοδήγηση ενός expert είναι η ιδανικότερη, οφείλουμε να ομολογήσουμε. Αν παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε αυτή τη σχέση σου με το τσιμπιδάκι, τότε προσπάθησε τουλάχιστον να αποφύγεις να κάνεις τα παρακάτω λάθη.

1. Πες ΟΧΙ στο μεγεθυντικό φακό
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα «NO» όταν βγάζεις τα φρύδια σου, έχοντας το τσιμπιδάκι ανά χείρας. Κι αυτό γιατί, ο μεγεθυντικός φακός σε κάνει να βλέπεις και να θεωρείς αντιαισθητικές ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες, που στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι, με αποτέλεσμα να τις βγάζεις, υιοθετώντας ένα όχι και τόσο κολακευτικό- μάλλον υπερβολικό θα το έλεγα- αποτέλεσμα. Για αρχή, προτίμησε έναν κανονικό καθρέφτη, ενώ σε δεύτερη φάση φρόντισε να κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις.

2. Τα σημεία που βγάζεις
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τα σημεία που θα επέμβεις με το τσιμπιδάκι. Απόφυγε τις άγαρμπες κινήσεις και φυσικά να βγάζεις τις τρίχες στην εσωτερική γωνία των φρυδιών αλλά και αυτές πάνω από το τόξο του φρυδιού σου.

3. Δεν καταλαβαίνεις πως όλα δεν είναι ίδια και όμοια
Όπως και το σώμα σου, έτσι και τα φρύδια σου δεν είναι και δε γίνεται να είναι ολόιδια. Το υπερβολικό trimming σε κάθε περίπτωση δεν είναι η λύση. Γι αυτό το λόγο προσπάθησε να κάνεις focus στις τριχούλες που όντως σε ενοχλούν αφαιρώντας μόνο τις απαραίτητες. Για τα υπόλοιπα, φρόντισε να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα που θα γεμίσουν τα αντιαισθητικά κενά και θα βοηθήσουν στον παρόμοιο σχηματισμό τους, χτενίζοντάς τα προς τη σωστή κατεύθυνση κάθε φορά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here