Τι θα ντυθούν τα ζώδια τις Απόκριες;


Έχουν φτάσει Απόκριες πάλι και, όπως πολλοί άνθρωποι, δεν είσαι προετοιμασμένος. Αν ψάχνεις για στολή της τελευταίας στιγμής, ίσως είναι μια καλή ιδέα να αφήσεις το ζώδιό σου να αποφασίσει για εσένα. Επειδή τα ζώδιά μας ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Κριός
Ο Κριός είναι άτομο με έντονη προσωπικότητα, που του αρέσει να κάνει την παρουσία του αισθητή. Αυτό κάνει την διαδικασία επιλογής αποκριάτικης στολής ιδιαίτερα εύκολη, μιας και θα βολευτεί με οτιδήποτε έχει την λέξη “σέξι” στον τίτλο. Σέξι νοσοκόμα, σέξι πυροσβέστης, σέξι Κοριτσάκι με τα Σπίρτα.

Ταύρος
Ζώδιο που του αρέσει η πολυτέλεια, είναι δύσκολο να επιλέξει στολή τελευταία στιγμή. Εμείς προτείνουμε κάτι πιο ασαφές και conceptual, δηλαδή να βάλει τα πιο φανταχτερά του ρούχα όλα μαζί και να λέει ότι ντύθηκε Πλούσιος. Ζούμε σε μια εποχή με αρκετή γενικευμένη οργή προς τους πλούσιους για να προκαλέσει γέλιο στον μέσο άνθρωπο.

Δίδυμοι
Προφανώς θα ντυθούν Κάζα ντε Παπέλ, όλοι τους. Δίδυμοι είναι, σιγά μην τους νοιάζει να ντυθούν κάτι ψαγμένο.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αν έχουν σχέση, θα έχουν ήδη πείσει το ταίρι τους για ζευγαροκοστούμι. Επίσης είμαστε αρκετά σίγουροι ότι οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν σχέση, επειδή αυτό είναι που ξέρουν να κάνουν καλά.

Λέων
Αδάμ και Εύα. Ανάλογα με το φύλο—αλλά το φύλλο θα μπει στο ίδιο σημείο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα βρακί στο χρώμα του δέρματος, και όλα τα μάτια – το καλό που τους θέλεις – θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μάξιμουμ απόδοση με ελάχιστη προσπάθεια, και αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της τελειότητας για τον Λέοντα, δεν ξέρουμε τίποτα από Λέοντες.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι μια μητρική φιγούρα στον ζωδιακό κύκλο. Στοργική, μα συνάμα αυστηρή. Προστατευτική αλλά αδέκαστη. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι αν είσαι Παρθένος, ντύσου Βίκυ Καγιά.

Ζυγός
Το θέμα με τους Ζυγούς είναι ότι δεν χρειάζεται να έρθουν οι Απόκριες για να το ζήσουν όσο πιο ξεφτιλίκι μπορούν—πίνουν και μεθάνε και τέλεια περνάνε κάθε μέρα του χρόνου, συνεπώς μια περούκα των 2,99€ από το αποκριάτικο pop-up store της γειτονιάς σου είναι αρκετή, ειλικρινά.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός πρέπει να ντυθεί Νταρθ Βέιντερ, επειδή ποιο άλλο ζώδιο θα μπορούσε να ντυθεί ρεαλιστικός Νταρθ Βέιντερ; Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Οι Σκορπιοί εύχονται καθημερινά να μπορούσαν να κάνουν force choke τους άλλους ανθρώπους.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι από τις πιο ανάλαφρες και περιπετειώδεις προσωπικότητες, άρα αυτό που χρειάζεται είναι ένα ψηλόμεσο τζιν, ένα χοντρό καρό πουκάμισο κι ένα καπέλο, και είναι ο καλύτερος καουμπόης. Επίσης, ο Τοξότης είναι το μόνο ζώδιο που, ακόμα και ως ενήλικος, θα δεχόταν με χαρά να γίνει καουμπόης.

Αιγόκερως
Σέξι βιβλιοθηκάριος. Συγγνώμη, δεν γράφουμε εμείς τους κανόνες, το αρχέτυπο Σέξι Βιβλιοθηκάριος είναι φτιαγμένο με βάση τον Αιγόκερω, κι εμείς απλά συμφωνούμε.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ήδη αρκετά φρικιά από μόνοι τους, και επίσης λατρεύουν την οικονομία: Συνεπώς μπορείς να φορέσεις απλά, καθημερινά ρούχα και να δώσεις στον εαυτό σου το ελεύθερο να μιλάει για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι πιστεύεις. Θα λες ότι ντύθηκες Άδωνις, ή οποιοσδήποτε έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Άδωνι.

Ιχθείς
Μερικές φορές, η στολή σου πρέπει να δείξει αυτό που αληθινά είσαι. Ειδικά στις Απόκριες, που πας και σε πάρτι και μετά από το πάρτι λογικά θα θες και σεξ. Ντύσου κυριολεκτικά χαμομηλάκι. Οι ψυχολογικοί υπαινιγμοί και μόνο θα είναι αρκετοί για να έχεις αρκετές επιλογές (για το κρεβάτι σου) στο τέλος της βραδιάς.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ