6 Δεκεμβρίου 2025

Η ανατριχιαστική περιγραφή της 16χρονης για τους βιασμούς της από τον 44χρονο


Την κόλαση που ζούσε επί μήνες στα χέρια του 44χρονου περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η 16χρονη, η οποία τον έχει καταγγείλει για βιασμό τουλάχιστον 10 φορές

Ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι ο άνδρας είναι πατέρας του πρώην φίλου της ανήλικης, η οποία πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο, της εμφανιζόταν ως καρκινοπαθής.

«Του έλεγα συνέχεια, γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό; κι εκείνος μου απάντησε Καν ‘το, ειδάλλως θα πάθουν οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου», ήταν μόνο κάποιες από τις απειλές που δεχόταν το κορίτσι, προκειμένου να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στις εκκλήσεις της 16χρονης να σταματήσει της απαντούσε:« 5λεπτά…να το κάνω και φεύγουμε. Κι ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι κι ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αύριο το πρωί απολογείται στον ανακριτή αρνείται τον βιασμό και υποστηρίζει ότι η συνεύρεση με την ανήλικη ήταν συναινετική.


Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του εμφάνισε γραπτά μηνύματα όπου η 16χρονη του ζητούσε να προχωρήσουν σε σχέση. Ωστόσο όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News, σε βίντεο ντοκουμέντο 2 ημέρες πριν τη σύλληψη του 44χρονου, δείχνει την πλεκτάνη που της στήνουν για να της πάρουν το κινητό και να στείλουν μήνυμα ώστε να εξασφαλίσει άλλοθι ο 44χρονος.


Στο βίντεο φαίνεται να κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο ο 44χρονος,ο γιος του και η νυν φίλη του, της παίρνουν το κινητό για να στείλουν το μήνυμα για τη σχέση.

Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega, για τη σχέση με την ανήλικη παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί της για κάποιους μήνες, αλλά στο διάστημα αυτό είχε γνωριστεί με τον πατέρα του με τον οποίο είχαν αναπτύξει όπως είπε σχέση πατέρα – κόρης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ