Μητέρα τριών παιδιών επιστρέφει σπίτι μετά 2 μέρες – Όταν κατάλαβε τι έκανε ο άντρας της όσο έλειπε, έβαλε τα κλάματα (vid)


Η ζωή της Kate Boyer, μητέρας τριών παιδιών, δεν είναι εύκολη. Κάνει πολλά στο σπίτι όλη την ώρα και ποτέ δεν κάνει διάλειμμα. Έτσι, όταν ο σύζυγός της Miles της πρότεινε να φύγει για ένα Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσει, του ήταν πολύ ευγνώμων. Του άφησε μια λίστα με τα πράγματα που έπρεπε να κάνει και του ευχήθηκε καλή τύχη με τα παιδιά.

Αλλά ο Miles, ετοίμαζε μια έκπληξη στη σύζυγό του και ήθελε να λείπει από το σπίτι για έναν συγκεκριμένο λόγο. Έτσι, όταν εκείνη γύρισε πίσω στο σπίτι μετά τις διακοπές της, συγκλονίστηκε με αυτό που είδε και φώναξε: «Τι στο καλό;!»

Δείτε τι έκανε ο Miles για τη σύζυγό του και γιατί δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της όταν το είδε…

Ο Miles, εκτιμούσε όλα όσα έκανε η γυναίκα του στο σπίτι. Το να είσαι μαμά, είναι μια δύσκολη δουλειά και παρόλο που ο Miles έλεγε συχνά «ευχαριστώ», δεν φαινόταν να σημαίνει τίποτα.

Αποφάσισε να αφήσει τα λόγια στην άκρη και να δείξει την εκτίμησή του με πράξεις. Επειδή η κρεβατοκάμαρά τους χρειάζονταν επειγόντως makeover, ο Miles εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακο που έλειπε η σύζυγός του για να αλλάξει τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα.

Επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να προσλάβουν έναν εργολάβο να κάνει τη δουλεία, ο Miles αποφάσισε να την αναλάβει ο ίδιος. Σχεδίαζε πολλές εβδομάδες αυτή την ανακαίνιση, αλλά κατάφερε να το κρατήσει μυστικό.

Μόλις η γυναίκα του έφυγε, ο Miles έπιασε απευθείας δουλεία. Αφαίρεσε το παλιό χαλί και στη συνέχεια, όταν τα παιδιά ήταν στο κρεβάτι, εργάστηκε αργά τη νύχτα για να ζωγραφίσει το κυρίως υπνοδωμάτιο.

Εγκατέστησε νέους πίνακες δαπέδων από σκληρό ξύλο. Παρόλο που αυτό πήρε πολλή δουλειά, η αλλαγή στην κρεβατοκάμαρα άξιζε τον κόπο. Ο Miles, η Kate και τα παιδιά ξετρελάθηκαν με αυτή την ανακαίνιση.

Όταν ήρθε η ώρα για την έκπληξη, ο Miles ανυπομονούσε. «Η αντίδρασή της όταν επέστρεψε στο σπίτι, άξιζε όλη τη σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Miles Boyer.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε τη δημιουργία του Miles. Θα δείτε τα βήματα που έκανε για να κάνει στην Kate την έκπληξη της ζωής της. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, έχουν παρακολουθήσει την εκπληκτική έκπληξη του Miles. Πολλοί άνθρωποι τον χαρακτήρισαν «σούπερ μπαμπά» και «σούπερ σύζυγο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ