Mία τέτοια γέννα δεν έχει ούτε μία στις 15 εκατομμύρια πιθανότητες να συμβεί! Kι όμως συνέβη! (pics)


Η Bethani και ο Tim Webb έπαθαν την έκπληξη της ζωής τους όταν ο γιατρός τους είπε ότι επρόκειτο να αποκτήσουν τέσσερα μωρά

Μόλις το άκουσε ο Tim, σχεδόν λιποθύμησε επί τόπου στο γραφείο του γιατρού. Η Bethani δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν αλήθεια και αναρωτιόταν όλη την ώρα.

Σοκαρισμένοι από την είδηση, η Bethani και ο Tim προετοιμάζονταν για τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους. Με έναν συνδυασμό ενθουσιασμού και ανησυχίας, το ζευγάρι καλωσόρισε τα τέσσερα μωρά στην οικογένειά τους.

Αυτό που συνέβη όταν γεννήθηκαν τα τέσσερα μωρά ήταν απίστευτο.

Η Bethani έπρεπε να υποβληθεί σε καισαρική τομή, προκειμένου να γεννήσει τα μωρά της. Αφού έγινε η διαδικασία, η οικογένεια Webb περιλαμβάνονταν από τέσσερα πανομοιότυπα κορίτσια.

Όταν ρωτήθηκαν πώς ένιωθαν, η Bethani είπε, «Είμαι λίγο αγχωμένη γνωρίζοντας ότι πρέπει να αναλάβω τη φροντίδα τεσσάρων μικρών μωρών, αλλά θα πάνε όλα καλά.»

Οι πιθανότητες να γεννηθούν τέσσερα πανομοιότυπα κορίτσια χωρίς καμία εξωτερική επιρροή, είναι περίπου 1 στα 15 εκατομμύρια, καθιστώντας τη μια απίστευτα σπάνια κατάσταση για την οικογένεια Webb.

 

Τα τέσσερα πανομοιότυπα κοριτσάκια, έχουν τα ονόματα Abigail, Grace , Emily και Mckayla.

Η Bethani παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν τα κοριτσάκια τους, για αυτό και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα σύστημα με ζωγραφική στα νύχια τους, για να μπορούν να τα αναγνωρίζουν.

Τα μωρά κοιμούνται όλα μαζί σε μια μεγάλη κούνια. Η Bethani αναφέρει ότι στα μωρά λείπει το ένα στο άλλο όταν δεν είναι μαζί, οπότε το να βρίσκονται μαζί λειτουργεί καλύτερα για όλους.

Πηγή: filathlos.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ