Με μια απλή μαθηματική πράξη, θα ψωνίζεις πιο έξυπνα!


Τι σχέση έχει η μόδα με τα μαθηματικά; Κι, όμως, τα μαθηματικά είναι σημαντικά ακόμα και για τον χώρο της μόδας. Πώς να ψωνίζεις σωστά;

Η έννοια των μαθηματικών της μόδας μπορεί να είναι κάτι καινούργιο για εσένα και γι΄αυτό θα σου την εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Πώς να ψωνίζεις σωστά; Αρκεί να έχεις μερικά πράγματα κατά νου κάθε φορά που πηγαίνεις για ψώνια και θέλεις να κάνεις μια μικρή ανανέωση στην ντουλάπα σου.

Πρόκειται για έναν τρόπο για να νιώθεις πιο άνετα με τις πιο υψηλές τιμές των ρούχων αλλά κι ένα τρόπο για να έχεις ένα στιλ πιο ιδιαίτερο. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αρκεί να πάρεις το κόστος ενός κομματιού στο οποίο θέλεις να επενδύσεις και να το διαιρέσεις με όλους τους τρόπους που μπορείς να το φορέσεις.

Δηλαδή, αν ένα ρούχο κοστίζει 100 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις με 4 διαφορετικούς τρόπους, τότε αυτό μας κάνει 25 ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση αξίζει να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι, αλλά αν στοιχίζει 100 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις μόνο μια φορά με έναν συνδυασμό, τότε μάλλον θα μετανιώσεις αυτήν την αγορά.

Πώς να ψωνίζεις έξυπνα; Ας δούμε μερικά παραδείγματα

Blazer

Το blazer είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και must σε μια γκαρνταρόμπα. Είναι ιδανικό για την Άνοιξη, είναι θηλυκό και κάνει κάθε outfit πιο ενδιαφέρον και chic. Μπορείς να φορέσεις ένα φόρεμα συνδυάζοντάς το με το blazer.

Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για πιο επίσημες εμφανίσεις, αφού μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου. Με μια παντελόνα για το γραφείο κι ένα μπλουζάκι ή και με μια φούστα. Επομένως, αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.

 

Wrap dress

Γιατί να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι; Γιατί αυτό το φόρεμα είναι πολύ κολακευτικό για κάθε γυναίκα και σε κάνει να νιώθεις καλοντυμένη είτε θέλεις να πας γραφείο, είτε σε έναν γάμο.

Με μακριά μανίκια και μεταξωτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση, θα τονώσει την προσωπικότητά σου και με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα περάσει το outfit σε άλλο level. Μπορείς να προσθέσεις τη δική σου ζώνη και να πετύχεις το τέλειο layering.

Ένα wrap dress, όμως, δεν λειτουργεί μόνο ως φόρεμα. Μπορείς να το φορέσεις κι ανοιχτό σαν κιμονό και να δώσεις μια πιο boho διάθεση στο στιλ σου. Όταν ο καιρός ανοίγει, μπορείς να βάλεις ένα τζιν, ένα τοπ κι από πάνω το wrap dress ανοιχτό!

 

Λινό παντελόνι

Ένα λινό παντελόνι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σου ή μπορεί απλώς να σε βολέψει. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια μπλούζα με φαρδιά μανίκια, με ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα από μετάξι.

Απ’ την άλλη, αν είσαι σε καλοκαιρινή διάθεση μπορείς να το συνδυάσεις με ένα crop top και να πας για ένα cocktail με τις φίλες σου!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ