Ο Μόντριτς παραδέχθηκε αυτό που σκέφτονται όλοι στη Ρεάλ. “Μας λείπει ο Ρονάλντο”


Οι δυο ήττες από την Μπαρτσελόνα στο “Μπερναμπέου” μέσα σε λίγες ημέρες έχει δημιουργήσει πολύ βαρύ κλίμα στη Ρεάλ, μία ημέρα πριν τη ρεβάνς με τον Αγιαξ για τη φάση των “16” του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός στόχων στην Ισπανία και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό της “στέμμα”, αρχής γενομένης από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League ( η“Βασίλισσα” υποδέχεται τον Άγιαξ, στον επαναληπτικό του 1-2 του Άμστερνταμ).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την ολλανδική ομάδα, ο Λούκα Μόντριτς είπε… ανοιχτά αυτό που σκέφτονται όλοι οι φίλοι της Ρεάλ από το καλοκαίρι που μας πέρασε.

“Μας λείπουν τα γκολ του Ρονάλντο”, παραδέχθηκε ο Κροάτης μέσος, αναφερόμενος στην προσφορά του Πορτογάλου. “Η απουσία του Ρονάλντο θα γινόταν αισθητή σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις αντικαταστάτη του Κριστιάνο. Δεδομένων των όσων έκανε για εμάς, μας λείπει. Ο σύλλογος ήθελε από τους άλλους παίκτες να καλύψουν όσα έκανε, να μοιραστούν (σ.σ. τα γκολ) μεταξύ των επιθετικών, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο”, υπογράμμισε ο Μόντριτς και συνέχισε:

“Ο Κριστιάνο έβαζε 50 γκολ και δεν μπορείς να βρεις σήμερα κάποιον που θα σκοράρει τόσο πολύ. Κάποιοι από εμάς πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι δύο ή τρεις παίκτες που θα βάλουν 10, 15 ή 20 γκολ και αυτό δεν το έχουμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας φέτος. Για παράδειγμα, στο ματς κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα είχαμε πολλές ευκαιρίες και, όταν δεν τις αξιοποιείς, ο αντίπαλος σε τιμωρεί”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ