Πώς θα κάνεις το φιλέτο κοτόπουλο ζουμερό στο τηγάνι, στο φούρνο ή βραστό


Όσες φορές κι το προσπάθησες, το φιλέτο κοτόπουλο που μαγείρεψες ήταν σκληρό, πολύ σκληρό. Κι επειδή έρχεται περίοδος έντονης υγιεινής διατροφής και το κοτοπουλάκι θα είναι Must στο πιάτο σου, να πώς θα το πετύχεις ζουμερό κάθε φορά, όπως και να το μαγειρέψεις.

Αρχικά, επίλεξε το σωστό φιλέτο. Προτίμησε ένα μικρό φιλέτο βιολογικής εκτροφής. Αφού επιλέξεις το φιλέτο, πρέπει να το κοπανίσεις για να έχει το ίδιο πάχος παντού για να μπορεί να ψηθεί ομοιόμορφα.

Έπειτα, θυμήσου πως το κλειδί για ζουμερό φιλέτο είναι να είναι το κοτόπουλο σε θερμοκρασία δωματίου.

Δες και το βίντεο για να μάθεις όλα τα μυστικά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ