Φονικό στην Κρήτη: Ξέσπασε σε κλάματα ο συζυγοκτόνος – Τον στηρίζουν τα πρώην πεθερικά του (vid)


Παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο o 36χρονος συζυγοκτόνος

Ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (05/03) ο 36χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 36χρονος ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς.

Παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Την ίδια στιγμή, όπως μεταδίδει το cretalive.gr κόντρα σε ότι υποστηρίζεται από την οικογένεια της 32χρονης περί του βίαιου χαρακτήρα του, οι μαρτυρίες από το περιβάλλον του, ακόμα και από τα πρώην πεθερικά του, μιλούν για έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

Όλοι έχουν να λένε πόσο υπερπροστατευτικός ήταν με τα παιδιά του, με την γυναίκα του από τον πρώτο γάμο με την οποία γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζαν και οι δύο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ενώ εκείνη ήταν άρρωστη παντρεύτηκαν, απέκτησαν το κοριτσάκι τους και την στήριξε μέχρι τέλους.

Ο φόβος της 32χρονης

Σε καταγγελία είχε προχωρήσει ένα περίπου μήνα πριν βρει φρικτό θάνατο η 32χρονη Κατερίνα από τη Σητεία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου.

«Φοβάμαι τον άντρα μου», φέρεται να έλεγε στη δουλειά της η 32χρονη Κατερίνα η οποία βρήκε το θάνατο από τα χέρια του 36χρονου συζύγου της.

Συνάδελφος της 32χρονης Κατερίνας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και εξιστόρησε τα όσα δραματικά ζούσε η γυναίκα το προηγούμενο διάστημα στην μικρή κοινωνία της Σητείας.

«Είχε ανάγκη να μοιραστεί το πρόβλημα της και πήγαινε στη δουλειά με άντρες συναδέλφους», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ