Αυτή η αεροσυνοδός έκρυβε καλά το μυστικό της για 15 ολόκληρα χρόνια. Η αντίδρασή της πιλότου μόλις το έμαθε; Συγκλονιστική! (pics)

Πριν από τέσσερα χρόνια, το σπίτι της πιλότου της Alaska Airlines, Jodi Harskamp, κάηκε. Σε μια νύχτα έχασε τα πάντα και το χειρότερο ήταν ότι μόλις είχε αποκτήσει ένα μωρό.


Στη συνέχεια, όμως κάτι όμορφο της συνέβη. Η συναδέλφους της Jodi, της προσέφερε την υποστήριξη της. Συγκεκριμένα, η αεροσυνοδός Jenny Stansel. Την στήριξε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Η Jenny αποδείχτηκε μια πραγματικά γενναιόδωρη φίλη.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων, έκαναν κοινές πτήσεις η Jenny και η Jodi και μάθαιναν περισσότερα η μια για την άλλη. Όμως, η Jenny δεν είχε πει σε κανέναν από τους συναδέλφους της ότι πάλευε με χρόνια νεφρική νόσο, αλλά τώρα το μοιράστηκε με την Jodi. Εδώ και 15 χρόνια οι γιατροί της έλεγαν ότι χρειάζεται μεταμόσχευση ,η γιατί αλλιώς δεν θα ζούσε για πολύ.
Η Jodi ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ζήτησε να κάνει το τεστ για να μάθει αν είναι συμβατή δότης.

Εν τω μεταξύ, η Jenny κατέληξε σε αιμοκάθαρση με τα νεφρά της να λειτουργούν μόλις στο 6%. Η Jodi ήταν θετική δότης και έτσι, οι δύο γυναίκες υποβλήθηκαν σε εγχείρηση. Η Jodi εξήγησε το σκεπτικό της: «Μπορεί να χάσω το ένα νεφρό μου, αλλά η Jenny θα εξακολουθεί να ζει. Είναι μια αρκετά δίκαιη συμφωνία και ο πόνος είναι προσωρινός.»

Στις 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους οι δύο γυναίκες εγχειρήθηκαν. Όλοι περιμένουν να μάθουν πώς το σώμα της Jenny θα αντιδράσει στο νέο όργανο. Οι γιατροί είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την πρόοδό τους.

Αυτή η ιστορία, είναι απόδειξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει από μια πράξη καλοσύνης. Ίσως αποκομίσουν μια μεγάλη φιλία, ίσως ακόμη και να δώσουν έμπνευση για περισσότερη γενναιοδωρία!

Πηγή: fanpage.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here