Lamborghini Urus Venatus από την Mansory


Ανάμεσα στα βελτιωμένα μοντέλα που παρουσίασε η Mansory στη φετινή Έκθεση Γενεύης ήταν και η εντυπωσιακή Urus Venatus, μια μοναδική έκδοση με επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο κατασκευασμένο από ανθρακονήματα με μια ειδική κατεργασία και ακραία εμφάνιση που συμβαδίζει με την αισθητική του βελτιωτικού οίκου.

Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας απέκτησε μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σπλίτερ και πληθώρα από σύνθετες εσοχές και αεροδυναμικά πτερύγια. Νέο είναι και το καπό με τις πολλαπλές εισαγωγές αέρα όπως και τα εμπρός φτερά με τρις σχισμές και προεκτάσεις για ένα φαρδύτερο look.

Εκτός από τα φουσκωμένα φτερά που ακολουθούν την γωνιώδη γραμμή των θόλων, στο προφίλ ξεχωρίζουν οι θηριώδεις ζάντες Mansory Yavin 24″, οι επεκτάσεις των μαρσπιέ και το περίβλημα της πλευρικής εισαγωγής άερα πίσω από τους εμπρός τροχούς.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε δύο σταθερές αεροτομές στην οροφή και πάνω από τα πίσω φώτα τα οποία έχουν φιμέ κρύσταλλα. Ο πίσω προφυλακτήρας απέκτησε μια σύνθετη προέκταση που θυμίζει εξωγήινο σκάφος και ενσωματώνει έναν γιγαντιαίο διαχύτη, πληθώρα εσοχών και μια κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση με τριπλή απόληξη σε τριγωνικό σχήμα.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η Mansory δεν επενέβη στον twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με απόδοση 650 PS και 86,7 kgm ροπής. Παρόλα αυτά, η εταιρεία έβαλε το χεράκι της και στο εσωτερικό με ιδιαίτερα σχήματα στις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων με πορτοκαλί ραφές, αρκετά μέρη από ανθρακονήματα τα λογότυπα της Mansory σε διάφορα σημεία και μια αναμνηστική πλάκα “Venatus 1/1”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ