Αυτές οι 7χρονες δίδυμες είναι τα ομορφότερα κορίτσια στον κόσμο (και δικαίως)


Έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram μέσα σε ένα χρόνο και πολλοί τα χαρακτηρίζουν «τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο» Ο λόγος για δίδυμες 7χρονες από το Λος Άντζελες που συνδυάζουν πλέον το μόντελινγκ με το σχολείο.

Πέρυσι η Ζάκι Κλέμεντς ξεκίνησε έναν λογαριασμό στο Instagram για τις δίδυμες κόρες της Άβα Μαρί και Λι Ρόουζ για τα έβδομα γενέθλιά τους.

Η Ζάκι δήλωσε στο Buzzfeedπως οι οπαδοί τους άρχισαν να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. «Μέσα σε περίπου 6 μήνες, είχαμε σχεδόν 150.000 οπαδούς. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, δημοσίευσε και η Daily Mail ένα άρθρο για τα κορίτσια» είπε. Ο λογαριασμός της Άβα και της Λι σύντομα έφτασε τους 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους και οι οπαδοί τους δικαίως τα χαρακτηρίζουν «τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We’ve had so many people ask us where these outfits are from so we thought we’d share! The jacket and skirt are from @rebelrepublic.eg The tutu dresses are from @plumnyc And the shoes (Swipe left to see) are from @josefinasportugal This is definitely one of our favorite outfits of all time! @joannebarratt_photo – – #fashion #girlmodel #la #modelkids #girlsfashion #photos #photography #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodel #photoshoot #childmodel #modellife #lamodelsyouth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins) στις

«Η χρονιά που πέρασε ήταν πραγματικά διασκεδαστική και συναρπαστική για την Άβα και την Λι. Είτε επρόκειτο για ψώνια στην αγορά, είτε για δώρα από εταιρείες σε όλο τον κόσμο, είτε για φωτογραφίες με οπαδούς, τα κορίτσια πέρασαν πολύ καλά. Φυσικά, το πιο σημαντικό γι’ αυτές είναι οι φίλοι που έκαναν σε όλη αυτή την πορεία» δήλωσε η μητέρα του.

Η Ζάκι διαβεβαιώνει επίσης πως τα δίδυμα πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους. «Οποιεσδήποτε δουλειές κι αν κλείνουν μέσω του Instagram, τις προγραμματίζω για τα Σαββατοκύριακα ή αμέσως μετά το σχολείο ώστε να μην χρειαστεί να χάσουν μαθήματα. Εάν κλείσουν μια δουλειά μέσω του πρακτορείο τους, υπάρχει πάντα ένας δάσκαλος στη φωτογράφηση για να τους βοηθήσει με τα μαθήματά τους» είπε.

Τις ημέρες που εργάζονται τα κορίτσια, σηκώνονται πολύ νωρίς για να κάνουν την διαδρομή διάρκειας δύο ωρών μέχρι το Λος Άντζελες, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Η Ζάκι είπε: «Αν πρόκειται να δουλέψουν για λίγες μόνο ώρες, θα προσπαθήσω να τους κάνω έκπληξη και να κανονίσω ένα μεσημεριανό γεύμα ή ένα δείπνο ή ακόμη και λίγη διασκέδαση με κάποια από τις φίλες της. Τις ημέρες που δεν εργάζονται, πηγαίνουν στο σχολείο και στη συνέχεια στις εξωσχολικές δραστηριότητές τους, όπως η κολύμβηση, τα μαθήματα χορού ή το να παίξουν έξω με τους φίλους τους από την γειτονιά» πρόσθεσε.

Όταν ξεκίνησαν τον λογαριασμό στο Instagram, η Ζάκι τραβούσε φωτογραφίες με την κάμερα και το κινητό της. Όμως, τώρα όλες οι λήψεις λαμβάνονται από επαγγελματίες φωτογράφους. Η Ζάκι αποφασίζει επίσης ποιες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στον λογαριασμό τους.

Η μητέρα τους ξεκίνησε πρόσφατα και ένα κανάλι στο YouTube για τα κορίτσια ώστε ο κόσμος να γνωρίσει τις προσωπικότητές τους. «Δεν έχουμε πολλά βίντεο μέχρι στιγμής, αλλά σχεδιάζουμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στο κανάλι τους και να δημοσιεύουμε πιο σταθερά τώρα που τα κορίτσια μου ζήτησαν να κάνω περισσότερα βίντεο τους», ανέφερε.

Πηγη: .newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ