Μπουντούτσνοστ – Ολυμπιακός LIVE για την 25η αγωνιστική της Euroleague


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπουντούτσνοστ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι από το newsit.gr.

Ο Ολυμπιακός των πέντε σερί ηττών δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το θετικό στην Ποντγκόριτσα απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, για να μη βρεθεί… εκτός οκτάδας.  Παρακολουθήστε LIVE το Μπουντούτσνοστ – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, την οποία επιβεβαιώνουν τα αρνητικά αποτελέσματα  στη διοργάνωση. Από την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην 8η και τελευταία που επιτρέπει την παρουσία στα ματς προς το φάιναλ φορ.

Ουσιαστικά, ισοβαθμεί στην 7η με τις Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου. Αν ηττηθεί, όμως από την Μπούντουτσνοστ, κινδυνεύει να μείνει 9ος. Το κλειστό Μοράνα της Ποντγκόριτσα έχει τη φήμη δύσκολης έδρας και λίγοι έχουν καταφέρει να αποδράσουν από τους αντιπάλους της ομάδας του Γιάσμιν Ρέπεσα.

Δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς από πλευράς Ολυμπιακού που καλείται να κάνει… restart και να επιδοθεί σε σερί νικών, αν θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, όταν «πέφτει η αυλαία» της κανονικής περιόδου, με τη διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ