Δεν είχε καθόλου πελάτες – Ξαφνικά έφτασε στους 500 κάθε μέρα – Ο λόγος; Συγκλονιστικός (pics)


Αυτός είναι ο 31χρονος Colin Ross. Όπως και πολλοί άλλοι στην Alberta, τον απέλυσαν από την δουλειά του στην βιομηχανία πετρελαίου. Αλλά χάρις αυτόν, η τύχη ενός άλλου κατοίκου άλλαξε δραματικά.

den-eixe-kauolou-pelates-1

Το προηγούμενο Σάββατο επισκέφτηκε το Whitbie’s Fish & Chips για πρώτη φορά.

“Μπήκα μέσα και είδα έναν γέρο να κάθεται σε μία καρέκλα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο μαγαζί.”

den-eixe-kauolou-pelates-2

Ο τύπος ήταν ο 69χρονος John McMillan, μετανάστης από τη Σκωτία και ιδιοκτήτης του εστιατορίου. Το πιάτο που παρήγγειλε του άρεσε πάρα πολύ και παρατήρησε πως το μαγαζί ήταν πολύ περιποιημένο.

den-eixe-kauolou-pelates-3

Το λάτρεψε. Και έτσι τον ρώτησε γιατί δεν είχε καθόλου πελάτες. Εκείνος είπε πως δυσκολεύεται να μαζέψει κόσμο και πως τους τελευταίους μήνες τα βγάζει με το ζόρι πέρα.

Ο Ross, που είχε προϋπηρεσία στο marketing, προσφέρθηκε να τον βοηθήσει. Εκείνος τον ευχαρίστησε αλλά είπε πως δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι για εκείνον. Ο Ross όμως ήθελε και πάλι να τον βοηθήσει.

den-eixe-kauolou-pelates-4

Έτσι ανέβασε μία φωτογραφία από το κατάστημα και έκανε έκκληση σε όποιον ήξερε να πάει να επισκεφτεί το μαγαζί αυτό. “Ο ιδιοκτήτης του είναι πραγματικός κύριος και το μαγαζί του είναι πολύ καλό. Πείτε σε όσους μένουν στο Lethbridge να υποστηρίξουν την σκληρή προσπάθειά του.”

Δεν περίμενε όμως τέτοια απήχηση. Την επόμενη μέρα πήγαν 400 άνθρωποι και την παραεπόμενη 500.

den-eixe-kauolou-pelates-5

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Ross λέει πως ο McMillan το αξίζει. Τώρα έχει τόσο κόσμο, που κάνουν ουρά στην πόρτα του για να εξυπηρετηθούν.

den-eixe-kauolou-pelates-6

Ο McMillan τώρα χειρίζεται τον περισσότερο κόσμο που είχε ποτέ του σε αυτό το κατάστημα.

den-eixe-kauolou-pelates-7

Είπε πως πάντα ήταν το όνειρό του να ανοίξει αυτό το κατάστημα και μετά την ανάρτηση του Ross, εκατοντάδες άνθρωποι απολαμβάνουν το όνειρό του. “Το έκανε από την καλή του την καρδιά και οι κάτοικοι ήρθαν από την καλή τους την καρδιά,’είπε ο McMillan σε μία συνέντευξη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ