ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Μάχη” για το… τίποτα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.


ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κακοποίησαν το ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ και έμειναν δίκαια στο 0-0 για την 24η αγωνιστική της Superleague, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις τους στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες και πολλά «σκληρά» μαρκαρίσματα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ένωση είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν κατάφερε να «απειλήσει» ουσιαστικά την εστία του Διούδη, με τους «πράσινους» να χάνουν τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, με τον Μακέντα και τον Κουρμπέλη.Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και «απείλησε» με ένα απευθείας φάουλ του Μπακασέτα, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισορροπήσει γρήγορα το ματς, ρίχνοντας τον ρυθμό του αγώνα.

Η Ένωση συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά η ποιότητα… έλειπε στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, με τους «πράσινους» να δείχνουν πιο επικίνδυνοι στη συνέχεια και να χάνουν τη μοναδική καλή φάση στο πρώτο μέρος, με τον Μακέντα να αστοχεί με ψηλοκρεμαστό σουτ απέναντι από τον Μπάρκα στο 25′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Χιμένεθ ήταν ξανά πιο «πιεστική» στην αρχή και έχασε μια καλή ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Πόνσε που απέκρουσε ο Διούδης σε κόρνερ στο 51′.

Ακολούθησαν όμως αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και… αλλαγές, που χάλασαν πάλι τον ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα η επόμενη καλή φάση στο ματς να έρθει στο 82′, με ένα καλό διαγώνιο σουτ του Μπακασέτα, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» στο 87′ με τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, καθώς από εκτέλεση φάουλ, ο Κουρμπέλης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Μπάρκα.ν Αυτή ήταν και η τελευταία φάση σε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι, το οποίο και ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και το σκορ στο 0-0.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι (45’λ.τρ Τσόσιτς), Οικονόμου, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (71΄ Άλεφ), Μπογέ (59’ Κρίστισιτς), Μπακασέτας, Λιβάγια, Πόνσε

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης (90’ Χατζηθεοδωρίδης), Άλτμαν (66’ Καμπετσής), Μακέντα (90+2’ Εμμανουηλίδης)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ