10 πράγματα που κάνουμε για να αποφύγουμε να βάλουμε πλυντήριο


Το πλυντήριο μπορεί να πλένει, το στεγνωτήριο να στεγνώνει, αλλά μέχρι να βρεθεί η συσκευή που μόνη της θα σιδερώνει, θα διπλώνει και θα βάζει τα ρούχα στα συρτάρια, το πλύσιμο των ρούχων θα συνεχίσει να αναβάλλεται και να αναβάλλεται, όσο γίνεται πιο πολύ.

Τι κάνεις προσπαθώντας να αναβάλλεις το πλυντήριο.

Εκλογικεύεις την κατάσταση
Το πλυντήριο κάνει κακό στο περιβάλλον! Πολύ νερό, χημικά στα απορρυπαντικά… και λες στον εαυτό σου πως σίγουρα θα βάλεις πλυντήριο αλλά μόλις αγοράσεις-φτιάξεις εκείνο το σούπερ φυσικό και οικολογικό απορρυπαντικό. Οκ το σκέφτεσαι από πέρυσι αλλά τώρα ναι, πραγματικά είναι η ώρα!

Σε πνίγει το δίκιο
Γιατί να το κάνεις κι αυτό εσύ; Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνη σου; Γιατί να μην βάλει πλυντήριο ο φίλος σου/ο άντρας σου/ο συγκάτοικος; Τί κι αν είναι κατά κύριο λόγο δικά σου άπλυτα, στο κάτω κάτω κι εσύ έπλυνες χθες πιάτα κι αυτά τα κουτάλια σίγουρα δεν τα είχες λερώσει εσύ!

Έπειτα το παίρνεις «πατριωτικά»
Δεν είναι η μπουγάδα το ζήτημα, είναι θέμα αρχής! Κι αν δεν έχουμε τι αρχές μας τι είμαστε; Ένα τίποτα είμαστε! Οι αρχές μας είναι που μας ξεχωρίζουν από τα ζώα!

Χωρίζεις τα πλυντήρια
Λευκά, χρωματιστά, ευαίσθητα… τώρα που έχει γίνει αυτό το βήμα, το πλύσιμο θα είναι πολύ πιο εύκολο. Αλλά θα το κάνεις αύριο. Αρκετά ασχολήθηκες με την μπουγάδα για σήμερα, είσαι μια μοντέρνα γυναίκα που έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να ασχολείται όλη μέρα μόνο με τις δουλειές του σπιτιού.

Κάνεις το τεστ της μυρωδιάς
Σαν εκπαιδευμένος κυνηγετικός σκύλος χώνεις τη μύτη σου στα ύποπτα-φορεμένα ρούχα σου και διαχωρίζεις ποια μπορούν να φορεθούν λίγο ακόμα.

Γίνεσαι δημιουργική
Το αρωματικό χώρου μπορεί να λειτουργήσει και σαν αρωματικό ρούχων; Κι αν ανάψεις αρωματικά κεριά και κρατήσεις την μπλούζα σου από πάνω τους για λίγο; Είναι εύφλεκτο το πολυέστερ; Καλύτερα να τρίψεις αρωματικά σαπουνάκια να είσαι ήσυχη… μόνο που άφησαν λεκέ! Και τελικά η μπλούζα πάει στα άπλυτα.

Αναθεωρείς το στυλ σου
Εκείνη η πολύ άσχημη μπλούζα που δεν έχεις καταλάβει αν φταίει το νούμερο ή το χρώμα, ίσως θα μπορούσε να διορθωθεί με μια ζώνη, ένα γιλέκο ή μια στολή αστροναύτη από πάνω της! Δεν βαριέσαι, είναι η τελευταία σου καθαρή μπλούζα, δεν έχεις άλλες επιλογές.

Ψωνίζεις
Δεν είναι ότι είναι άπλυτα, αλλά ότι είναι άσχημα! Ναι αυτό είναι το πρόβλημα και είναι καιρός να ανανεώσεις λίγο τη ντουλάπα σου. Άλλωστε έχει εκπτώσεις και είναι ευκαιρία.

Δανείζεσαι τα δικά του ρούχα
Σκέφτεσαι boyfriend jeans, oversized sweaters, σαν είναι όμως πολύ μεγάλο τελικά. Ίσως αν βάλεις μια ζώνη και το συνδυάσεις με τις μπότες σου. Μα γιατί σε κοιτάζει έτσι περίεργα; Άντρες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μόδα!

Πας στη μάνα σου
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν μένει μια τελευταία λύση. Μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και πας να βάλει η μαμά σου πλυντήριο. Το τίμημα δεν είναι ποτέ μικρό. Τώρα θα κάτσεις και θα ακούσεις όλα όσα εντέχνως αποφεύγεις όλο τον προηγούμενο μήνα. Αλλά η μαμά σου θα πλύνει ΚΑΙ θα σιδερώσει κι έπειτα θα διπλώσει όλα σου τα ρούχα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ