Γεννήθηκες την Άνοιξη; Οι έρευνες έχουν καλά νέα για σένα!


Έχεις γεννηθεί και εσύ τους ανοιξιάτικους μήνες και αναρωτιέσαι τι ξεχωριστό και ιδιαίτερο έχεις, που σε διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους; Όπως, και ο μήνας Μάρτιος συνδέεται με την αναγέννηση και την μετάβαση από τον Χειμώνα στην Άνοιξη έτσι υπάρχει και κάποιο πλεονέκτημα για τα παιδιά της Άνοιξης, ειδικά του Μαρτίου!

Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που τα γενέθλιά τους είναι από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο, περιβάλλονται από μια πιο αισιόδοξη οπτική για τη ζωή και είναι πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι, από όσους έχουν γεννηθεί τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Τα πλεονεκτήματα των γεννημένων την Άνοιξη, των λεγόμενων παιδιών των λουλουδιών, είναι πολλά.

Αν είσαι ένας από αυτούς, λοιπόν, διάβασε τις έρευνες και… χρόνια σου πολλά!

Γεννημένοι αρχηγοί

Είναι πιο πιθανό να τους δεις να ανεβαίνουν θέσεις εργασίας, να παίρνουν τη μια προαγωγή μετά την άλλη και τελικά να γίνονται τα αφεντικά. Σύμφωνα με έρευνες, τα ποσοστά των διευθυντών που έχουν γεννηθεί τον Μάρτη, είναι περισσότερα. Μία μελέτη 375 διευθυντικών στελεχών διαπίστωσε ότι 12,5% από αυτούς που κατέχουν τη θέση γεννήθηκαν τον Μάρτιο.

Λιγότερες πιθανότητες για μυωπία

Είναι πιο πιθανό να περάσουν με επιτυχία ένα οφθαλμολογικό τεστ και να πάρουν θετικά αποτελέσματα, σε σύγκριση με εκείνους που έχουν γεννηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Μια μελέτη περίπου 300.000 συμμετεχόντων διαπίστωσε ότι τα καλοκαιρινά μωρά έχουν τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής μυωπίας, ενώ τα παιδιά της Άνοιξης είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν συμπτώματα. Αν και τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Χειμώνα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μήπως, τελικά, όλα είναι θέμα μήνα και όχι γονιδίων; Αμφιβάλλουμε λίγο.

Γεννημένοι οπτιμιστές

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2014, τα μωρά που γεννήθηκαν το Μάρτιο, και οι συνάδελφοι τους του Απριλίου και του Μάιου, είναι γεννημένοι αισιόδοξοι. Έχουν υψηλά σκορ στην υπερθυμική κλίμακα ως ενήλικες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μια θετική άποψη για τη ζωή.

Μικρότερες πιθανότητες για άσθμα
Τα υπολείμματα σκόνης στον αέρα και την ατμόσφαιρα είναι άφθονα αυτή την περίοδο του έτους, και ενώ μπορεί να είναι ενοχλητικό για όσους έχουν αλλεργίες, είναι κάτι θετικό για τα μωρά του Μαρτίου. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2015, τα παιδιά που γεννιούνται σε αυτή την εποχή, έχουν χαμηλότερα ποσοστά άσθματος επειδή η έκθεση σε όλα αυτά τα ακάρεα σκόνης στην παιδική ηλικία ενίσχυσε την ανοσολογική τους αντίδραση.

Ξενύχτιδες

Τα άτομα που είναι γεννημένα αυτούς τους μήνες έχει αποδειχθεί ότι αγαπούν το ξενύχτι και προτιμούν να μένουν ξύπνιοι περισσότερο από όλους τους άλλους. Ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος, μπορεί να προτιμήσουν να μην κοιμηθούν για να απολαύσουν την δύση του ηλίου ή να δουν την αγαπημένη τους σειρά.

Τον Μάρτιο θα είσαι ή Ιχθείς ή Κριός
Αυτά τα δύο αστρολογικά ζώδια είναι γνωστά για την αποφασιστικότητα και το πάθος τους, αντίστοιχα. Τα μωρά που γεννήθηκαν από 1 Μαρτίου μέχρι 20 Μαρτίου είναι γνωστά ως αισιόδοξοι Ιχθείς, ενώ εκείνοι που γεννήθηκαν μετά τις 20 Μαρτίου είναι επίσημα Κριοί. Ο Κριός είναι γνωστός για το γεγονός ότι είναι φλογερός και παθιασμένος, οπότε ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι θα υπάρξουν διαφωνίες όσο αφορά τον ύπνο, αν ο σύντροφος σου είναι Κριός.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ