Kάνεις δίαιτα; Τι πρέπει να τρως κάθε φορά που πεινάς πολύ


Η απώλεια βάρους στις περισσότερες γυναίκες είναι μια δύσκολη υποθέση. Κι αυτό γιατί δίαιτα σημαίνει μικρότερες ποσότητες και λιγότερες θερμίδες. Αν πεινάτε κάθε φορά που κάνετε δίαιτα και τελικά δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το διατροφικό πλάνο, τότε μάλλον πρέπει να βρείτε ένα διαιτητικό γεύμα που θα είναι ελαφρύ και θα σας χορταίνει.

Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, οι σούπες μπορούν να μας χορτάσουν δίνοντάς μας πολλά θρεπτικά συστατικά αφού είναι πλούσιες σε πρωτεϊνες και βιταμίνες. Οι επιστήμονες, μάλιστα, έχουν παρατηρήσει ότι όσοι δοκιμάζουν να ξεκινήσουν το γεύμα τους με σούπα παίρνουν τελικά 20 θερμίδες λιγότερο σε σύγκριση με όσους δεν επιλέγουν την σούπα ως ορεκτικό.

Ωστόσο όταν παραγγέλνετε μια σούπα πρέπει να είστε προσεκτικές με τις ποσότητες και την επιλογή των υλικών της. Το ρύζι, τα ντούντλς και οι πατάτες μέσα σε μια σούπα σε υπερβολικές ποσότητες μπορούν να αυξήσουν τις θερμίδες ενός πιάτου.

Το τρικ για να μην πέσετε την παγίδα των θερμίδων είναι να τρώτε σούπες με λαχανικά, οι οποίες θα σας κρατήσουν χορτάτους για αρκετή ώρα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ