4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ιχθύ και κάθε Ιχθύ

Ο Αστερισμός τους έχει την τιμητική του έως και τις 20 Μαρτίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετά το πέρας αυτού θα πρέπει να αδιαφορήσεις για το Ιχθύ, αφού, όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα των αστρολόγων να λένε, είναι ευαίσθητα άτομα και θέλουν προσοχή. Ωστόσο, αυτή η πληροφορία δεν είναι η μόνη που πρέπει να γνωρίζεις για του λόγου τους. Γιατί τα Ψαράκια έχουν και μερικές άλλες πλευρές, λιγότερο cute.

Γλυκό ζώδιο, αρκεί να μην αγριέψει. Ναι, και ντροπαλοί οι Ιχθείς, και με μία συστολή γνωστή, αλλά διαθέτουν μία άγρια πλευρά που στον καθένα εκφράζεται διαφορετικά. Κάποιος μπορεί να είναι επιθετικός, κάποιος πολύ κυνικός, κάποιος ερωτικά εχθρικός, όπως και να ΄χει, βαθιά μέσα του, το Ψάρι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει, κι ας δίνει την εντύπωση μιας εύθραυστης προσωπικότητας. Είναι τρυφερά πλάσματα, αλλά έχε το νου σου πάντα. Υπάρχει έντονη υποψία ότι είναι κομματάκι ύπουλα πλάσματα.

Ο Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας. Και τι σημαίνει αυτό; πως ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με αναπτυγμένο το ένστικτο. Έξ ου και η τάση στο μυστήριο, στο πνευματικό, την ονειροπόληση και τις τέχνες. Όσο για τη φαντασία του, οργιώδης. ‘Ολα αυτα τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν στο να φημίζεται για τις ιδιαίτερες ιδέες του.

Συμβατότητα: Τα Ψάρια ταιριάζουν περισσότερο με τους Καρκίνους.

Οι Ιχθείς δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμοι: Για να γλιτώσουν την επίκριση και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, λένε ψέματα και είναι ιδιαίτερα περίπλοκοι χαρακτήρες. Δύσκολα μαντεύεις τι έχουν στο μυαλό τους κι αυτό είναι αρκετά ψυχοφθόρο και βασανιστικό. Στο μάθημα της καθημερινής επιβίωσης δεν πιάνουν ούτε τη βάση. Είναι κλειστοί χαρακτήρες, αλλά όχι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι. Τα πρακτικά θέματα τους τρομάζουν, πάσχουν από παντελή έλλειψη οργάνωσης και διοικητικών ικανοτήτων και είναι να απορεί κανείς πώς καταφέρνουν επιβιώνουν μέσα σε αυτό το χάος που οι ίδιοι φτιάχνουν για τον εαυτό τους. Ξεγλιστράνε από τις ευθύνες, σαν τα ψάρια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here