Έμεινε με το χέρι στον… αέρα ο Σγουρόπουλος. video

Αθλητικό πνεύμα… not! Πρωταγωνιστής μιας αμήχανης στιγμής έγινε ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο αντίπαλός του στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ Under 21, ο Γερμανός Γκέριτ Ένγκεμαν απέδειξε ότι δεν θέλει να χάνει!

O Γιάννης Σγουρόπουλος κέρδισε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ, στην κατηγορία κάτω των 21 ετών, τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν με 4-3 σετ και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Το ‘κανε πάλι το θαύμα του ο Σγουρόπουλος! Πρωταθλητής Ευρώπης και στην…

Το να μην είναι… χαρούμενος από την ήττα ένας αθλητής, είναι λογικό και τα κατανοητό. Το να μη δίνει το χέρι του στον αντίπαλό του μετά το τέλος του αγώνα, δεν δείχνει μόνο κακό εγωισμό, δείχνει και έλλειψη αθλητικού πνεύματος…

Μόλις ο αγώνας τελειώνει και ο Γιάννης Σγουρόπουλος κερδίζει το έβδομο σετ και τον τίτλο, ο Έλληνας πρωταθλητής, αφού αγκαλιάζει τον προπονητή του, πηγαίνει να δώσει το χέρι του στον αντίπαλό του.

Μόνο που έμεινε με το… χέρι στον αέρα και την απορία «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του. Ο Γερμανός αθλητής προσπέρασε επιδεικτικά τον Έλληνα πρωταθλητή, χωρίς να τον συγχαρεί και απομακρύνθηκε επιδεικτικά!

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 16:00 του video

Για την ιστορία, στο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 21 στο Γκοντομάρ της Πορτογαλίας, ο Γιάννης Σγουρόπουλος κέρδισε τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν με 4-3 σερ (9-11, 11-4, 8-11, 11-9, 8-11, 12-10 και 11-9).

Για να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Έλληνας αθλητής κέρδισε και τους τρεις εκπροσώπους της Γερμανίας, μίας χώρας με τεράστια δύναμη και παράδοση στο πινγκ πονγκ. Στον ημιτελικό είχε ξεπεράσει επίσης με 4-3 σετ τον Ρουμάνο Ράρες Σίπος (7-11, 11-5, 11-6, 11-4, 13-15, 10-12 και 11-9).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here