Ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν… αρκετός. Ήττα για Μπακς στο Σαν Αντόνιο – video


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός για ένα ακόμα ματς, σημείωσε νέο double-double, ωστόσο οι Μπακς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους φορμαρισμένους Σπερς μέσα στο Σαν Αντόνιο (121-114).

Ήταν εξαιρετικός σε μια ακόμα αναμέτρηση των Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του μέσα στο Σαν Αντόνιο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Μπακς, προκειμένου να νικήσουν τους Σπερς (121-114)

Ο «Greek freak» πέτυχε double double, έχοντας 27 πόντους με 6/10 βολές, 9/14 δίποντα και 1/4 τρίποντα, μαζί με 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 τάπα σε 35 λεπτά. Οι Μιλγουόκι Μπακς είδαν έτσι το ρεκόρ τους στη Δύση να υποχωρεί στο 50-17, γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα τους.

Απ’ την άλλη, οι Σπερς πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη (ανέβηκαν στην έβδομη θέση της Δύσης με ρεκόρ 38-29), έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Όλντριτζ (double double με 29 π., 15 ρ.) και Ντε Ροζάν (28 π., 6 ασ.).

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, το χειροκρότημα των φίλων των Σπερς προς τον πρώην παίκτη της ομάδας, Πάου Γκασόλ (πέτυχε τρεις πόντους).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ