Αυτοκτόνησε 23χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στη ποδηλασία.


“Σοκ” στον κόσμο της ποδηλασίας και του αθλητισμού των ΗΠΑ προκαλεί η είδηση του θανάτου της 23χρονης παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Κέλι Κάτλιν.

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο των ΗΠΑ προκαλεί η είδηση του θανάτου της 23χρονης Κέλι Κάτλιν, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας της, έδωσε τέλος στη ζωή της!

Η Κάτλιν είχε κερδίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους στην ποδηλασία από το 2016 έως το 2018, ενώ είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Παράλληλα με την αγωνιστική ποδηλασία, η Αμερικανίδα αθλήτρια σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Την είδηση του θανάτου της Κέλι Κάτλιν επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο πατέρας της δήλωσε σε δημοσιογράφους πως πρόκειται για αυτοκτονία.

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο της Κέλι”, δήλωσε ο πρόεδρος της αμερικανικής ποδηλασίας, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι. “Θα μας λείψει πολύ. Η Κέλι ήταν κάτι παραπάνω από μια αθλήτρια ήταν και θα μείνει για πάντα μέλος της αμερικανικής οικογένειας της ποδηλασίας”, πρόσθεσε, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα περισσότερο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ