ΠΑΟΚ: “Σοκ” με Μαουρίσιο. Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι

Άσχημα νέα στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν το σοβαρό πρόβλημα που απέκτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” με τον Ατρόμητο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο Μαουρίσιο επιβεβαίωσαν τις χειρότερες ανησυχίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Η μαγνητική τομογραφία που ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε έδειξε ρήξη χιαστών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο Μαουρίσιο αποχαιρετά πρόωρα τη σεζόνΤο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τον Μαουρίσιο

“Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά που θα κρατήσει τον Μαουρίσιο εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο. Άμεσα, μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητικη τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό.

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου). Ξεκίνησε ήδη από το γήπεδο την κατάλληλη θεραπεία και παράλληλα συζητήθηκαν το πλάνο και οι επιλογές. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here