Λαμία: Ολόκληρη γειτονιά κυνήγησε ληστή και τον έβγαλαν νοκ-άουτ

Στην σύλληψη ενός επίδοξου ληστή προχώρησε μια… ολόκληρη γειτονιά στους Αγίους Θεοδώρους στην Λαμία το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (11/03/2019).

Οι γείτονες που βρίσκονταν στη βεράντα τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, είδαν έναν άνδρα να σπάει το τζάμι του 2ου ορόφου του απέναντι σπιτιού, από το οποίο έλειπαν οι ιδιοκτήτες.

Αμέσως έβαλαν τις φωνές και έτρεξαν προς το απέναντι σπίτι. Ο επίδοξος διαρρήκτης μόλις έγινε αντιληπτός άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τους γείτονες που τον κυνηγούσαν.

Τελικά ο ένας από τους γείτονες, ο οποίος είναι στρατιωτικός και έχει υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις, κατάφερε να τον πιάσει. Ο κλέφτης όμως αντιστάθηκε και χρειάστηκε να παλέψει μαζί του για να τον ακινητοποιήσει.

Οι πολίτες κράτησαν τον κλέφτη ακινητοποιημένο μέχρι να έρθει η Αστυνομία να τον παραλάβει.

«Πριν από δυο ημέρες τον είχαμε δει να κάνει πάλι βόλτες στη γειτονιά και να κοιτάζει περίεργα σπίτια και αυτοκίνητα. Λίγο πιο πάνω προχθές μια γιαγιά την έριξαν κάτω και την έσερναν για να της πάρουν την τσάντα. Έχουν ξεφύγει εντελώς. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση…», έλεγε ένας από τους γείτονες.

Ο επίδοξος ληστής είναι Ρομά, ηλικίας 35 ετών και έχει απασχολήσει επαλειμμένα τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here